Kväll

Godkväll! Sitter och kollar på typ.. Psycho? Någon helt wierd film på 9an. Idag då, kollade på tv typ.. Hela dagen. Fram till 5, då gick jag ut och cyklade en halvtimme sen var det back till tvn igen. Helt seg verkligen. Har nog inget mer att säga, vi ska troligtsvis till Liseberg imorgon. LÄNGTAR! Ååh älskar Liseberg.. Så jävla bäst! Mycket bättre om Grönan om jag ska vara ärlig. Men jag är ju som sagt beroende av Göteborg! Ska lätt flytta hit när jag blir 18.
Nu börjar filmen, hörs när jag orkar skriva. Puss

Fredag

Godmorgon! Har hunnit äta frukost, risgrynsgröt. Haha fick värsta flashbacks från julafton. Trevligt värre. Jaja, idag har vi inga planer alls, och vädret ser ju inte så jätteroligt ut. Kanske ska cykla en sväng, men först ska jag duscha! Mitt hår är... Ja blä.
Skriver senare!

Is it true?

Tjobre! Eller kanske godnatt? Ligger iaf i sängen just nu i lillstugan eller heter det så? Jättemysigt och jag älskar deras sängar. Mohaha. Idag har det varit full fart all the time, började med att vi åkte och kollade på min kusins match. Basket. Ja vad ska jag säga? Har aldrig kollat på basket förut och det var.. Intressant. Haha! Nej men sen gick vi och käkade, riktigt gott. Sedan gick vi tillbaka dit och så kollade vi på hans andra match. Efter det åkte vi till mina andra kusiner, Emil och Emma. Hoppade studsmatta typ ett tag och sen gick vi till någon minigolfbana. Dom körde men det orkade jag verkligen inte så jag skrev deras poäng. När dom kört klart gick vi till en resturang i närheten, jag tog pizza. Var riktigt jävla sugen på det! Sen gick vi hem till dom igen och så åkte vi hem efter någon timme. Var helt död när vi kom hem så skyndade mig att ta bort sminket och så, sen gick jag hit och nu ska jag sova så fort min brosha har läst klart. Han läser "män som hatar kvinnor" haha.. Den är typ.. Vuxenbok. Och den verkar sjukt dålig.
Imorgon ska det regna enligt tidningen, så får se vad vi hittar på då. Farmor ska på gym imorgon bitti, självklart ville jag följa med men man måste ju vara 15.. Så blev lite sur där. Ska försöka mig upp ändå ganska tidigt och gå ut och gå. Har ju hållt det jag sa, idag har jag gått typ en och en halv timme. Inte samtidigt då, men sammanlagt. Bra jobbat Ida!
På söndag kommer jag hem förresten! Ska bli skönt att få träffa alla mina homies som jag saknar ihjäl. Fast mest saknar jag en speciell person. Men ni får inte veta vem, sug på den. :)
Nu slocknar jag snart.. Natti

Torsdag

Godmorgon alla som är vakna! Själv väckte dom mig runt halv 11. Har precis ätit en väldigt god frukost som bestod av jordgubbar, en glas proviva och en macka. Är proppmätt nu. Idag ska vi typ åka och kolla på min kusin när han spelar match? Han har cup här men jag följer endast med för att se om hans kompisar är söta! Haha, nej jag skoja jag följer med för att jag är så snäll. Matchen börjar halv två tror jag, så jag ska väl börja fixa mig och så snart. Egentligen vill jag bara vara här och gå ut och chilla, men nä det får man inte. Får se vad som händer resten av dagen,
Over and out

I'm the worlds greatest

Tjaaa! Gissa vart jag är nu? Jo Göteborg! Det typ.. regnar. Woho. Tågresan var otroligt tråkig, orkade inte kolla på film men läste ut en bok. Hehe. Kom fram runt sex, då träffade jag Lotta(pappas kusin) och Amanda min syssling. Länge sen! Tyvärr var inte Philip där... Bajs. Menmen vi åkte och käkade på Gothia Towers och det var väl sådär. Kom hem precis hit, ska ut och cykla hade jag tänkt om det inte regnar allt för mycket. Vi kanske ska åka till Liseberg någon dag, får hoppas på det! Fett kul asså.
Nej har inget mer att berätta nu, vi hörs imorgon!

You think I don't care but I do

Hejsan! Sitter just nu i köket och lagar mat. Tortilini(stavning?) haha. Skolan gick bra, tror jag kommer få godkännt på provet. :) Testade att göra vg och mvg delen men kunde ingenting! Jaja, sen så redovisade jag engelskan men jag behövde rätta lite saker sen ska jag få godkännt. Ska försöka med det nästa vecka, sen har jag nått mina terminsmål i både svenska och engelska! Yey. Jag har precis packat klart allting så det är chill, pappa kommer om ca en timme och hämtar oss. Kommer inte kunna skriva på ca 6 timmar, känns förjävligt jag vet.. Men lovar att uppdatera så fort vi kommer dit, okej?
Jag vet inte vad jag ska göra fram till att tortilinisarna är klara men ska nog sätta på en film. Hörs innan jag åker, puss!

Onsdag

Godmorgon sötnosar!
Sitter just nu i min säng nyduschad, fresh. Har klätt på mig också. Idag är det ju onsdag och vid ett går mitt tåg mot Göteborg! Ska bli kulkul.. Inte. Mina kusiner ska dit också, nej men vad ska jag säga? Jag får se hur det blir. Nu kurrade precis min mage så jag ska ta lite frulle sen ska jag föna och platta håret och sminka mig och sådär. Sen rullar jag vidare till skolan. Min dag kommer se ut ungefär såhär:
8.30-11.30 Skola
11.30-12.30 Hem till pappa och packa det sista
13.07-? Åka till Göteborg

Jag vet inte vad vi ska göra när vi kommer fram till Göteborg, men jag ska cykla som jag alltid gör. Haha, kanske spana lite efter Philip ocks? Hahaha. Nej men nu måste jag skynda mig, har bara 40 minuter på mig. Hjälp!

Kört upp en galge i fittan, så hårt att du hade fått missfall..

Gokväll ! Har nyss kommit hem från promenaden, jag fick med mig bror så vi gick tsm. Tog typ en och en halv timme och det var jobbigt! Innan det så gjorde jag klart steg 19 i engelska så ska försöka hinna redovisa det imorgon, pluspoäng till mig! Imorgon så ska jag gå från skolan typ halv 12 eftersom jag ska till götet vilket betyder jag missar gympan. Woho! Fast på morgonen imorgon så har jag prov, men det ska jag klara!! Lovar er. Om jag inte får godkännt kommer jag gå och dränka mig.
Nej men nu sa min brosha att duschen var ledig så nu väntar den! Sen ska jag packa det sista och kolla klart på "Kalle och chokladfabriken", yey! Hörs imorgon. G-natt.

Exclusive

Fjärde inlägget för idag! Rekord på ett tag, hihi men mer lär det bli. Ganska bra va?
Kom hem för ca 20 minuter sen och har packat lite, men vet inte direkt vad jag ska ha med mig? Vet ju inte om vi ska göra något speciellt så blir lite svårt.. Men det lär nog gå bra! Pappa tvättar resten av det jag ska ha med mig så det packar jag ikväll.
Jag och Joanna gjorde inte så mycket, kollade lite på "Camp rock" käkade lite och chillade. Nu ska jag sätta mig och råplugga fram till 8, då ska jag gå promenad! Ååh jag är så duktig..
Nej men nu vibrerade min säng som fan, ska kolla vem det var. Bye!
 Jag just nu.. Haha


090519

Hejsan hoppsan! Ligger just nu på en madrass hemma hos Joanna med henne bredvid mig. Vi kollar på tv typ, mysigt. Skolan gick bra, hade seminarium i kursen och fick godkännt såklart. Pluggade typ inför provet resten av dagen och efter skolan gick jag och Joanna hem till min mamma och hämtade lite saker. Sedan åkte vi till åsen och jag åkte till min pappa och lämnade saker och Joanna gick till sig. Och nu är jag här, ska hem runt sex. Måste ju packa och plugga lite eftersom jag inte kommer ha tid för det i götet!
Menmen ska kila nu, pussar!

Ååh dumma regn..

Jaha, då fick man reda på att det kommer regna hela dagen! Vad fan ska man ha på sig då? Har bara 10 minuter på mig, ååååh!

Tisdag!

Godmorgon bloggen! Sitter just nu i min säng och väntar på att plattången ska bli klar. Vaknade idag vid sju och gick upp direkt. Duktiga jag! Sedan har jag fixat allt utom håret, det är fortfarande jättemörkt och det stör jag mig väldigt mycket på! Menmen inget att göra åt saken. Hade tänkt lägga in outfit men kom på att usbkabeln är hos mamma. Såhär ser min dag ut:
8.30-14.00 Skola
14.00-14.20 Hem till mamma och hämta saker
14.20-16.00 Hem igen till pappa och packa!


Resten är jag tyvärr inte säker på vad jag ska göra, men det blir promenad någongång. Vädret ser ju inte sådär jätteroligt ut, får hoppas på att det blir bättre under dagen, för jag hade tänkt att köra på mina klackar idag! Vågar jag verkligen det? Det blir premiär för klackar i skolan! Det ska jag väl klara?
Nej nu måste jag kila, vi hörs senare under dagen. Puss!

Why did you tell me that you would never leave me when you know it's not true?

Hejhej! Nu har jag gjort allt det här:
Städat på mitt rum
Valt kläder till imorgon
Packat väskan till imorgon
Fönat och plattat håret
Ätit två mackor och ett glas oboy
Kollat lite på "Kalle och chokladfabriken"

Har tyvärr inte pluggat något, men det ska jag göra imorgon ! Lovar. Måste verkligen klara provet, ska försöka satsa på mvg. Wish me good luck!
Nu ska jag stänga av datan och gå och sova. Måste orka skolan imorgon! Godnatt.
 Haha jag förra våren..

Design

Det där med header är ingenting för mig.. Förstår inte hur man gör och jag har inte photoshop så jag har frågat Mimmi om hon kunde göra en åt mig. Hoppas hon kan göra det. Men har fixat lite med resten av designen, vad tycks? Hiss eller diss?

If we were a movie..

Hej igen! Har precis duschat och klätt på mig nu. Rakade benen och så, är fräsh nu. Nu hade jag tänkt att föna håret och sen lägga mig ner i sängen och dränka in mig i biologiboken men sen kände jag hur min mage kurrade så jag ska nog ta något att äta först!
Imorgon efter skolan ska jag hem till mamma en snabbis och hämta lite saker, sen ska jag hit igen och så ska pappa tvätta mina kläder och sen ska jag packa och chilla. Gå promenad har jag bestämt! Måste verkligen börja träna nu, ska försöka gå ut varje dag resten av veckan. Alltså röra på mig i minst en timme. I Göteborg funkar det ju absolut, så jag kommer klara det. Vad händer själva under veckan som kommer?
Ska börja föna håret nu sen väntar helvetet.. Suck hejdå!

I'm in love with a fairytale

Godkväll! Länge sen jag uppdaterade, men har inte haft någon blogglust. I lördags var det jättechill faktiskt, vi åt kött. Skitgott, sen så satt vi och mös på Mimmis verandra till Euro Vision började och ja grattis Norge! Alla dom andra tyckte han var jättesnygg men jag tycker han var ful haha. Jaja, vi däckade vä runt 4 och sen vaknade jag ungefär vid halv ett. Lilja hade redan dragit så jag Mimmi och Joanna bestämde oss för att göra pannkakor och lite så! Mysigt. Sen fixade jag mig lite smått och packade ihop mina saker och så skjussade dom hem mig. När jag väl kom hem gjorde jag inte så mycket, chillade, kollade på Gossip Girl och duschade. Somnade ungefär vid tre.. Kul!

Idag då. Vaknade vid 9 (började 20 i) smart jag vet.. Kom till skolan vid tjugo i tio efter att ha stressat ihjäl mig. Förmiddagen var en plåga, min hals sved som fan och jag pratade som en jävla kråka! Bestämde mig för att gå hem och det gjorde jag. La mig i soffan direkt och kollade på Ice Age 2. Älskar den. Sen runt 1 tiden så gick jag till Sussie, klippte mig och färgade håret. Det blev sjukt mörkt så ska strax hoppa in i duschen och försöka få det lite ljusare. Kom hem runt halv 4 och då däckade jag framför tvn ett tag och kollade på "That's 70s show" eller vad det heter? Sen kom min söta familj hem och nu gör jag absolut nada. Lyssnar på musik och ska som sagt hoppa in i duschen. Mår lite bättre nu, så det blir skola imorgon. På onsdag ska jag ju till Göteborg! Kommer ha med mig datan så uppdaterar jag så ofta jag kan. Btw, pappa kom in med en väska till mig förut som han hade fått av sin kompis typ, skit fin faktiskt! Haha blev jätteglad. Åh nästa vecka får jag mina pengar också, måste ha nytt smink!!
Men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs kanske senare!

Lördag

Goddagens! (hahaha?) Har fixat iordning mig, ätit lunch och ja chillat. Riktigt trevligt, om typ en kvart ska jag gå hemifrån möta Joanna i centrum sen ska vi åka mot Mimmi. Jag har funderat ett tag på att lägga ner bloggen eftersom jag typ aldrig har något att skriva om längre och jag har ju förfan inga läsare? Kul att ha en blogg då. Men jag vet inte. Lite hjälp?
Det har liksom varit typ fyra korta inlägg på rad nu, känns ju jättekul. Chansar på att det kommer bli flera inlägg ikv så ni slipper mig inte ikväll iaf.
Nu måste jag fan skynda mig ! Herrå
 Gammal bild på mig och Lilja, i love you <3

I just want you too know who I am..

Godmorgon! Vaknade för typ två timmar sen och har bara ätit frulle och legat här i sängen. Kanske borde börja fixa mig och så snart, ska ju vara klar 4.. Gah två timmar kvar. Det kommer bli så jävla chill ikväll, bara vara hos Mimmi med brudarna, ingen utgång. Bara vara. Härligt.
Nej nu har jag inte så mycket mer att berätta, vi hörs senare. Puss!

!

Men herregud är jag dum eller? Jag glömde ju berätta att vi har fått en lägenhet på hägerstenåsen där min pappa bor! Ska flytta den första juni, det blir najs! Haha fan vad dum jag är.. Kommer bo granne med Joanna.. Längtar :D

-

Hallå där ! Ligger just nu i min säng, osminkad, nyduschad och med en sexig handduk på huvudet! Grr.. Emelie min ängel räddade mig igår, hade världens catfight med mamma och orkade inte vara hemma så dom kom och hämtade mig så sov jag där! Tack gumman, i love you. Imorse fick jag lite sovmorgon eftersom Emelie började halv 10. Kom till skolan typ då, chillade tills vi bestämde oss för att rulla till min far. Kollade på american pie tills min pappa kom hem.. Hihi opz. Då gick vi hem till Joanna istället och åt natchos(stavning?) med ost och donuts. Me like. Kom tillbaka till skolan runt halv två och så hade vi bgs och efter det skyndade jag mig hem. Tyvärr får ni icke veta vad jag ska göra ikväll, kommer inga fler inlägg förrän imorgon typ.
Ska fixa mig nu, sen göra en sak med pappa sen.......... Hihi hejs!

Det bara e så

1. Tre ord varför du sist spydde? - Jag var sjuk
2. Vad gjorde du 07:00 imorse? - Sov
3.Vad gjorde du för 30min sen? - Åt kalaspuffar :))
4. Vad hände dig 1995? - Jag föddes
5. Vem fick dig att skratta senast? - Lilja tror jag
6. Vilken färg är din borste? - Svart
7. Vad köpte du sist? - Öh.. Vene
8. Vilken färg har du på din tröja? - Grå
9. Var förvarar du dina pengar? - Lite överallt
10. Hur var vädret igår? - Typ.. molnigt
11. Vad ser du framemot? - Lördag!
12. Snarkar du? - Nej faktiskt inte
13. Vad är 15? - Ett tal typ..
14. Vilken skostorlek har du? - 36
15. Vill du klippa dig? - Aa ska göra det på måndag
16. Är du över 25? - I dina drömmar
17. Pratar du mycket? - Ja typ
18. Kollar du på O.C? - Nej
19. Har ditt namn ett "x" i det? - Aa, ixda?
20. Känner du ngn som heter Steve? - Haha nej
21. Hittar du på egna ord? - Haha kan hända
22. Är du en typiskt svartsjuk person? - Mhm...
23. Vad har du för mobil? - Sony Ericsson w5.. någonting
24. Vem ringde dig senast? - Mamma
25. Biter du på naglarna? - Typ inte
26. Har du lockigt hår? - Aa efter jag har duschat
27. Vilken konsert ska du på härnäst? - Typ thevoice...
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - Typ.. Mamma
29. Hur många gånger har du svurit idag? - Vänta ska kolla mina anteckningar..
30. Vilket ord säger du ofta? - Fan och va?
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? - Aa ska jag väl
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sistt? - Mimmi
33. Vad borde du göra nu? - Fixa mig
34. Har du något smeknamn? - Idunn?
35. Sover du mycket? - Ibland
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? - Typ.. vet inte
37. När var du sist ute? - Typ för en timme sen
38. Har du gråtit idag? - Nej
39. Är du en glad person? - När jag vill
40. Har du roligt nu? - Inte direkt
41. Vad äter du helst? - Nada
42. Vem var du med sist? - Mimmi och August
43. Pratar du i sömnen? -  Nej
44. Vem kramade du sist? - Joanna
45. Nämn den bästa personen - "MimmiJoannaLiljaEmelie" ?
46. Tycker du om någon just nu? - Japp
47. Vill du flytta? - JA!
48. Hur ofta borstar du tänderna? - Typ.. två gånger om dagen
49. Är du egoist? - Hehe nej
50. Gillar du att bada? - Aa
51. Skrattar du åt allt? - Men.. typ
52. Vem får dig alltid att skratta? - Emelie haha
53. Gråter du när du tittar på filmer? - Om dom är gråtfilmer, aa
54. När grät du senast? - Typ förra veckan

Torsdag

Hejsan hoppsan! Sitter i mitt kök nu med min cooling till mamma.. Sajk. Skolan idag var chill, kom bara en kvart sent idag!! Jobbade ingenting, har inte gjort det på hela veckan.. Synd för mig. Men jag ligger bra till ändå, så sug. Jag är på dåligt humör samtidigt som jag är glad. Hur lyckas jag? Hmm... Ska snart  börja fixa mig och sen ska jag möta L och J så ska vi gå till skolan igen. Det är öppet hus till åtta och vi ska kolla på dom som uppträder haha. Låter kul, right? Imorgon är det fredag.. Skönt. På lördag så ska jag sova hos Mimmi, eller ja tjejerna. Vi ska ha myskväll, det ska bli najs.
Har ärligt talat ingen lust att skriva mer nu, kommer en lista inom kort. Bye!

Run fatboy, run

Godmorgon sötnosar!
Inte för att jag vaknade nu, Joanna väckte mig lite halvt vid 11, men vi låg kvar i sängen och läste lite. Mysigt. Sen gick vi upp och käkade frulle, kalaspuffar och oboy. Finns inget bättre? Jaja, efter det så hoppade jag in i duschen och Joanna satt på toan och höll på med sin data samtidigt. Vilket kul liv. Nu har jag bara klätt på mig lite, får se vad jag hittar på idag.

Kan väl berätta lite om vad vi gjorde igår kväll, vi käkade sen bestämde vi oss för att gå runt trekanten så vi åkte till Liljeholmen och så gick vi ett varv och prata om allt mellan himmel och jord. Så skönt. Åkte till Fruängen och hyrde film, Linas kvällsbok. Sen gick vi och solade, blev inte direkt så mycket brunare men lite iaf. Ja vad gjorde vi efter det? Satte oss på någon fyllebänk ett tag och så kom vi hem vid halv 11. Chillade ett tag sen satte vi på filmen. Den var konstig, boken är sååå mycket bättre. Brukar vara tvärtom faktiskt haha. Menmen, däckade runt 1.

Där fick ni lite mycket information men så såg det ut igår och imorse. Ska snart fixa mig lite, orkar inte sitta hemma så ska försöka träffa någon.
Nu ska jag fortsätta kolla lite bloggar och sen fixa mig, hörs ikväll!

One in a million

Tjafan på er alla!
Sitter i mitt rum med Joanna. På golvet. *careface* vi har varit i skärholmen och kollat lite, ätit glass och så har vi vart i kungens kurva lite och så var vi på Heron City. Haha.
Skolan var seg, vi hade labb sen jobbade jag lite matte och svenska. Tjoho. Imorgon har vi hemstudiedag så Joanna ska sova här ikväll, vi ska käka snart hoppas jag sen ska vi ut igen. Får se vad vi hittar på för bus. Blir säkert lite bilder.
Men nu orkar jag inte skriva mer, ciao!

-

They say that good things take time
But really great things happen in a blink of an eye
Thought the chances to meet somebody like you were a million to one
I can't believe it (o woah)
You're one in a million

Du vet inte hur ont det gör... Jag tänker på dig varje sekund, jag älskar dig.. Och du vet inte ens om det.

Kiss me thru the phone

Tjabba! Riktigt jävla dålig uppdatering idag, men har varit seg och icke hemma. Skolan gick bra, kom i tid men jobbade nada och missade mitt matte kp. Hehe. Slutade två och då drog jag och Joanna hem till min dad och hämta lite stuff sen gick vi till min morsa och lämnade det. Sen drog vi och solade, blev väl ganska brownie. Hehe, sen gick vi och chillade lite. Kom hem vid sex och då käkade jag, sen har jag typ bara slöat och duschat. Har ansiktsmask i nu, skitsnygg verkligen.. Haha.
Nej men nu måste jag gå, blev inget långt för han ingen skrivlust just nu, puss!

Söndag

Hejsan svejsan! Har precis städat, pjuh. Jobbigt. Sist jag skrev så satt jag istället och jobbade med steg 19 i engelska, hihi går riktigt bra faktiskt. Kommer kunna redovisa det nästa vecka vilket betyder att då har jag nått mina terminsmål i både svenska och engelska. Vilket betyder att jag kan lägga ner all min energi på kursen och matten! Great. Känner mig ganska bra sådär. Har duschat, ätit hamburgare och kollat på Gossip Girl. Funderar på om jag ska gå ut en sväng nu, behöver röra på mig och få lite frisk luft. Ska nog göra det. Måste ladda ipoden sen när jag kommer tillbaka, *påminner mig själv*.
Imorgon - måndag. Matte kp och komma igång efter helgen. Blir perfekt, efter skolan så ska jag hem till mamma lämna lite kläder och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Får se helt enkelt.
Nu ska jag gå ut och få lite frisk luft. Hare gött som vi göteborgare säger. HAHA.


1. Min superglassiga hamburgare som jag har på handen :) Mimmi trodde inte på mig :((((
2 & 3. Jag och Mimmi kan ju vara lite söta ibland asså.
4. Hahahaha inga kommentarer, Mimmi alltid lika skön.

Love me or hate me, your choice..

Har nu precis kommit hem från Mimmi! Känner mig sliten och trött men det var väl helt okej igår. Frös som fan men haha Leo och Eddie är så snälla så fick låna deras kläder. Vad gjorde vi egentligen? Typ sprang runt lite, chillade, hahahahahaha Eddie och Mimmi fråga om en skitsöt killes nummer till mig men han svarar inte. Haha riktigt kul. Joanna och Lilja drog typ vid 10 och Mirre och Leo vid 11. Eddie följde med upp och duschade sen gick han också. Sen gick jag och Mimmi upp igen och käka lite glass och ja allmänt tog det lugnt. Somnade runt 2 och sen väckte Mimmi mig idag vid 12. Gick upp käka frulle och kolla robinson repris och sen talang haha. Vi kollade lite foton och städade eller ja Mimmi städade. Pappa kom och hämtade mig för ett tag sen och nu är jag hemma, han håller på med lunch nu sen ska vi gå ut och gå hans långa runda vilket består av typ två timmar. Gött! Kommer vara hemma kanske 6 och då hinner jag ju precis duscha och så innan gossip girl. Perfekt!
Nu ska jag faktiskt lägga mig ner lite och tänka, puss!


Lista

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:
Men ja
Gnälla: Hehe ja ibland
Skrika: Vadå jag?
Sova: Gosh ja
Ha ångest: Har hänt
Skada dig själv med flit:
Ta mediciner du inte borde ta: NEJj
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Nej
Drömma sexdrömmar: Grrrr
Ta droger: Fuck no
Försöka vara annorlunda: Är mig själv faktiskt
Klä dig i svart: Aa
Gå till kyrkan: Nej haha
Gå i skolan: Yes
Röka: Nej
Ljuga: Eh nej
Hata folk: Nja, hatar några få
Lita på folk: Ni vet om jag litar på er

VEM:
Saknar du:
......
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Typ Mirre
Vill du slå: Mirre i bullfittan
Kysste dig sist: Hemligt
Vill du kittla: Haha Mirre :D
Kramade du sist: Mirre
Vill du prata med: Vadå vill ? haha
Skrek du på sist: Mimmi
Vill du vara som: Mig själv tack
Sårade dig sist: Jag vet inte
Vill du bli galet full med: Inte Mirre iaf haha!
Gjorde dig riktigt glad senast: Dom som sitter bredvid mig nu :)
Fick du sms från senast: Leo
Ringde dig senast: Mimmi
Är vackrast på jorden: .........

HAR DU:
För många vänner:
Man kan inte ha för många vänner
Förföljelsemani: Huh?
Tvångstankar:
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Räknas adhd?
Någon skada: Nej
Färgat håret: Men ja haha?
Brutit några ben: Nevah evah
Några piercings: Öronen bara
Egen dator: Aa
Bra självförtroende: Nesh
Kysst någon: Men ja?
Tagit nakenbilder: Haha nej
Sagt jag älskar dig till någon idag:
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Haha aa
Stulit någonting: Yes..
Lämnat landet: Aa
Tuttat eld på nått: Skoja inte
Gjort något olagligt: Ja

HUR:
Går du: Vet inte
Svarar du i telefonen: Hallå?
Fördriver du tiden: Ser film
Tjänar du pengar: Får pengar när jag behöver typ
Ofta diskar du: Diskmaskin?
Ofta städar du: Typ varje dag
Många stör du dig på: Palla räkna alla?
Ofta träffar du din familj: Nästan varje dag

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag är något ;)
På gud: Eh nej
På rymdvarelser:
Att folk tycker om dig: Bryr mig inte
På ett liv efter detta: Nja vet inte
Att fiskar kan tänka: Haha nej
Att du kommer leva länge: Kanske

If you seek Amy

Nu är jag hos Mimmi och det är ju lika kul som vanligt! Haha är inte van vid hennes tangenter så kanske blir life stavfel men whatever... Hon står och klär på sig och sen ska vi väl chilla fram till sex för då kommer alla. Äta ska vi göra också, oxfile! I like... Vi kommer ha jättekul ikv och jag kommer nog inte skriva fler inlägg ikväll kanske när vi kommer hem. Men jag kommer nås på mobilen hela kvällen men ni får ha en rolig kväll så hörs vi imorgon!
Sexig anonym.......

I don't know hos it feels to always wanna run

Kollade precis på Stormbreaker, haha den va riktigt bra faktiskt! Har duschat och så, inte sminkat mig eller något än. Funderar på att inte ha något smink, blir så jobbigt att ta bort det sen när man är så trött. Hihi men får se. Pappa skulle iväg till grönan och lämna varor och han har varit borta i snart 2 timmar, men när han kommer så ska han skjussa mig till Mimmi. Har inte så mycket mer att berätta, nu ska jag iaf packa ihop alla mina saker sen ska jag lägga mig i soffan och vänta på pappa. Hörs när jag kommer till Mimmi!


Lördag

Godmorgon! Har precis vaknat och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Mysigt värre, pappa kommer hem snart från jobbet och brorshan ligger typ och sover. Hade tänkt att ligga kvar här och bara chilla till typ halv två sen ska jag börja fixa mig, duscha och så, så hinner jag bli klar till 4 sen ska jag börja röra mig mot Mimmi.
Nu ska jag fortsätta chilla, ciao!
 Haha herregud vilken gammal bild..


Du vet inte hur ont det gör...

Hejsan hoppsan! Kom hem från Mimmi för ett tag sen, har tagit bort sminket och så bara! Vi gjorde inte så mycket , chillade gick till donken käkade gick till willys och köpte godis sen satte vi oss på ip och myste. Jag älskar verkligen dig gumman! Juste vi träffade på Jose också. Sen kom pappa och hämtade mig vid kvart i 10, pallade inte ta bussen hem :D.
Nu hade jag tänkt fixa lite låtar sen ska jag nog se på någon film, får se vad det blir. Är ganska trött så ska lägga mig tidigt idag!
Imorgon ska jag duscha och allt sen ska jag hem till Mimmi och ja ni vet redan vad vi ska göra!
Gtg puss!

Take a second chanse on me

Tjosan. Har precis kommit hem från mamma, hämtade lite småsaker. Fan vad bra skolan gick idag, började med chill fram till typ halv 11 och då redovisade jag engelskan. Gick bra men hon sa att jag skulle prata lite mer nästa gång haha. Jaja sen satt jag och Mimmi kvar i engelska ws och jobbade mer, jag körde på matte. Sen gick vi och käkade, mmm gott för en gångs skull! Sen bestämde vi oss för att gå till centrum och köpa godis sen sätta oss i solen så det gjorde vi! Mysigt. Gick tillbaka vid kvart i 12 och då hade Mimmi spanska så jag satt med henne och jobbade matte. Slutade 2 och då gick jag hem till mamma och drack oboy, pratade lite med henne och så hämtade jag lite saker.
Ikv ska jag hem till Mimmi och jag vet inte vad vi har för planer än men får se vad vi hittar på. Ska nog dra mig mot henne så fort jag har fixat mig, orkar inte vara hemma.
Måste gå, skriver när jag kommer hem. Puss


I love you baby

Godmorgon! Kör ett jättesnabbt  här för brorshan ska va hemma idag också och igår sa han att han skulle gå!.. Åh bestämt dig för fan så man vet när man behöver gå upp.
Jaja ni vet vad som händer i skolan, redovisa engelskan och sen ska jag nog plugga lite matte också.
Nu måste jag borsta tänderna, love
 Jättedålig  bild jag vet, men det har jag på mig today!

I made my baby say goodbye

Tjenatja! Kollade nyss lite på stormbreaker med snyggingen som spelar i wild child. Grr. Iaf, har gjort klart steg 18 i engelska så det blir redovisning imorgon på det. Najs. Sen har jag tvättat och jag som är så snäll följde med min bror ner till tp för han skulle köpa godis. Vad mer ? Jo ätit. Haha.
Imorgon är det fredag och jag ska tvinga mamma att följa med mig till stan och kolla om skorna har kommit in. Seriöst jag vill vekrligen ha dom... *ledsen i ögat*. Om hon inte vill hänka så ska jag nog plugga. Haha på kvällen får se vad som händer, antingen har jag hemmakväll eller så hittar jag på något annat trevligt. Lördag blir det iaf vid älvsjöbadet och sen slaggar jag hos Mimmi. Mysigt värre.
Nu ska jag sova faktiskt! Godnatt och sovgott....

Torsdag yeah

Hallu! Har precis kommit hem nu. Skoldagen rullade på som fan! Började med föreläsning, chill fast man somnade typ. Våran skolsköterska är så jävla dum, snackar om samma sak typ tre gånger man ba ja vi fattar? Aja den slutade 10 och då satt jag Lilja och Mimmi i matsalen och pluggade som fan. Läste ut hela texten till steg 18 i engelska. Sen åt vi lunch och ja det var ju inte så gott, skolans tacos liksom.. Isch. Satt kvar där till typ 10 i 12 då gick jag och Joanna till centrum. Myste där lite och så gick vi tbx. Haha sen satte vi oss i cafet med Victor Raman Brandon och Jose så körde vi sanning och konka. Skitkul! Satt där till bgsen, vilket liv... Efter bgs så bestämde jag för att sitta kvar vilket jag gjorde, skrev på steg 18 i engelska till klockan 3 då gick jag och Mimmi och började sy och tjollahopp blev klar med mitt förkläde! Blev riktigt nöjd haha. När vi var klara var klockan 20 över 4 ! Ärligt har aldrig varit kvar i skolan så länge... Pappa kom och hämtade mig och så skjussade vi Mimmi till Liljeholmen sen åkte vi vidare till stan. Hittade inga skor idag heller men köpte en jacka istället. Skitsnygg asså. Nu är jag hemma och ska ner i tvättstugan sen ska jag göra klart steg 18 i engelska! Hörs när jag är klar. Kyss

 Haha fin bild .. Närå men där är jackan iaf!

070509

Godmorgon bloggen! Har duschat och klätt på mig så mitt hår är fortfarande skitblött. Min brosha sa igår att vi skulle ta moppen idag så satsatde in mig på att va klart till typ 5 över, men nu sa han att han mår dåligt och ska va hemma idag så måste stressa som en fan för att hinna med bussen. Schysst där ! Grr...
Jaja torsdag idag, har sv kp och ska klart förklädet idag. Det har jag bestämt faktiskt.
Men ärligt nu måste jag stressa hejdå!

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Men tjosan! Bestämde mig för att åka med  brur hem till mami ett tag så det är därför jag inte har skrivit. Kom iaf precis hem är trött som en tvättbjörn. Jag började kolla på en film som heter "en vampyrs bekännelse" och den var faktiskt jävligt bra! Hade tänkt att se klart den innan jag somnar iaf..
Jag och pappa åkte till kungens kurva förut för att köpa skorna men dom fanns inte där och sen åkte  vi till skärholmen och då fanns det inte i min storlek! Argh... Men imorgon efter skolan så ska vi åka till farsta eller stan och köpa dom där ist! Så kanske jag ska få en vårjacka också, me like.
Nej men nu ska jag tvätta  bort sminket och lite så, hörs imorgon! Sov så gott pussar
 Hihi kommer ni ihåg när vi tog den där bilden? Älskar er!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men gud jag glömde ju berätta att jag fick vg på pp15 i svenska, sen gick jag vg i musik och hemkunskap. STOLT!

Dance fucker dance

Hola! Sitter i min säng och äter choklad, mhhihih busigt. Den här dagen har gått peeerfa! Började med att jag kom till skolan, fick gå på Pers bgs så satt med mina älsklingar. Slutade 9, gick runt till kvart över då sydde jag lite på mitt förkläde och sen 10 så hade jag engelska kp. Gick brabra och efter så var det lunch. Haha Mimmi sötnosen stog i köket med två skitfula idioter haha stackarn.. Jaja efter lunch redovisade jag äntligen steg 15 så nu har jag vg i engelska den här terminen. Good for me! Gick tillbaka till slöjden sen och sydde lite till. Ska sitta där imorgon också för jag måste verkligen bli klar! Tar sån jävla tid och jag  började så sent... Men vi har ju världens skönaste lärare, Mey haha! Hon är tung. Sen vid tjugo i två så gick jag och dom i min klass till gympan och det tog typ 20 minuter att gå dit... suck. När vi kom dit så bytte vi om och sen hade vi som sagt friidrott. Var asjobbigt och har jätteont i ljumsken. Stackars mig. Slutade tre och då missade vi bussen precis haha men sen hittade vi en busshållplats och tog bussen därifrån och nu är jag hemma! Eller ja för en halvtimme sen.. Mimmi mådde dåligt och orkade inte träna så jag ska bara chilla idag. Skönt. Pappa är ute och går nu och om han kommer tillbaka innan sex så ska vi åka och köpa nya skor till mig. I need! Annars ska vi göra det imorgon hihi.
Nej fyfan vad långt det blev nu, ska se någon film nu och dö. PÖ
 Ååh så jävla sexig man kan vara! Hans blick.....


Woho!

Min bror bestämde sig för att vara världens snällaste så han sa att han skulle ta moppen till skolan och att jag kunde få skjuts om jag ville! Ofc vill jag det! Min räddare i nöden, skulle aldrig hunnit annars haha. Jag älskar verkligen min brosha asså, han är bäst!
Haha nej men nu ska jag fixa det sista sen ska vi åka, puss!

060509

Morron! :) Vaknade för 8 minuter sen, har klätt på mig och smörjat in ansiktet. Idag är det onsdag och ni vet redan mina planer för efter skolan. I skolan så har jag engelska kp och så ska jag sysysy på mitt förkläde så det  blir klart någongång. Det ska ju in på fredag! Måste verkligen få godkänt i slöjd.
Jaa sen inte så mycket mer faktiskt, har ju idrott wohoo.... Menmen nu måste jag börja fixa mig för ska dra om 25 min. Have a nice day!


It's my life, it's now or never

Tjenis penis! Haha.. Nu har jag skrivit lite (hemligt) och lyssnat på min älskling. Haha min ipod med andra ord. Nu ska jag gå och sova, ska ju upp vid sju imorgon så..
Med andra ord: Godnatt och sovgott alla läsare(?) Haha. Kyssar

Kväll

Men godkväll! Har precis kommit ut från duschen nu, känns fräscht. Var ute och gick med Joanna i typ fyrtio minuter, så skönt att prata med dig gumman! I love you. Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite engelska. Håller ju på att läsa "Robinson Crouse(stavning?)" på engelska och det är faktiskt inte så svårt som jag trodde! Imorgon så har jag idrott till 4, vi ska ha friidrott yey liksom. Otaggad som fan. Sen ska jag åka och träna med Mimmi ska bli gött! Måste verkligen få bort min mage till sommaren haha! Ska bli riktigt härligt, sen när jag kommer hem har jag tvätt stugan, oh kul. Naaat. Men måste ju ha rena kläder och så.
Nu ska jag faktiskt sätta på mig mjukiskläder och plugga, hörs imorgon babes! Sov så gott

I still want you and you know that...

Hellu! Emelie bestämde sig för att komma hit så hon kom runt 4 och ja det är ju alltid lika kul att vara med henne! Jag gjorde klart alla instuderingsfrågor till kursen, asså ärligt talat gjorde g, vg OCH mvg frågorna utan att ens kolla i biologiboken. Jag borde ju fan satsa på mvg eller vad säger ni? Kan ju redan allt haha. Emelie satt vid datan medans jag pluggade och när jag var klar så åt vi. Sen har vi kollat på joey och vänner och nu drog hon för ca en kvart sen. Nu väntar jag på att Joanna ska ringa, vi ska ut på promenad behöver verligen röra på mig! Så nu ska jag sätta på mig mjukiskläder och sätta upp håret i en bulle så hörs vi när jag kommer hem! Kyssar


1. Haha jag, alltid lika glad

2. Miiiih bebis, älskar dig!

3. Mina naglar just nu, haha svarta och snygga!


Till I Collapse

Tjena! Har precis kommit hem från school nu, gick bra gjorde pp15 och hade föreläsning. Det  var faktiskt skitkul haha! Jaja sen gjorde jag väl inte så mycket, nu hade jag tänkt att plugga men är så in åt helvetes sugen på choklad har inte ätit de på typ 5 dagar så ska faktiskt springa iväg till och köpa det sen ska jag sätta igång och plugga! Ikväll blir det bara chill, ska gå promenad med Joanna och jag ska inte sola idag har jag besämt. Nu ska jag vänta en månad typ kolla hur länge färgen håller haha.
Men ni får ha det så bra, hörs om några timmar!

Dagens outfit



Fick ingen bra bild med mobilen men det har jag på mig idag. Måste kila nu pussar!

050509

Godmorgon raringar! Sovit gott? Det har jag för en gångs skull. Visst är jag trött nu men det går över snart. Har iaf vaknat för 20 minuter sedan och klätt på mig. Ska väl försöka skynda mig eftersom min buss går 59. Min dag kommer vara trevligt värre men kanske ska planera in att till fruängen efter jag har pluggat och så ska jag sola. Men det gör jag fan bara om jag orkar.
Nej gtg hörs senare puss!

Who the hell is gonna believe me, when I don't believe in myself?

Hejsan svejsan! (haha) Nu har jag precis läst lite i biologiboken så jag har en liten humm vad kursen handlar om. Sex. Woho kommer få mvg ;) hahaha. Nej men jag ska försöka få minst vg! Önska mig lycka till.. Nej men ja vad ska jag berätta? Att jag har ätit kanske, och att jag ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag välja kläder till imorgon och sen ska jag försöka somna vid 11! Imorgon är det tisdag - kursdag. Så det blir väl typ labb, föreläsning eller något sen ska jag jobba med mitt förkläde. Efter skolan ska jag hem och plugga! Ärligt talat ligger efter i engelskan känns icke bra. Ska ju klara 19 innan terminen är slut och har inte börjat på 18 så det får bli imorgon! Känner mig ganska bra sådär, inte ätit godis på 3 dagar nu och imorgon ska jag ta en promenad med Joanna på kvällen typ. Ska möta henne imorgon typ 5 över 8 vid ica på morgonen, har bestämt mig för att komma i tid varje dag resten av veckan och gå på slutbgsen också! Kom igen det klarar jag väl?
Jaa resten av veckan har jag nog inga planer för förutom på lördag då blir det älvsjöbadet igen, mysigt värre. Men annars typ inte, kanske ska sova hos Lilja på fredag men vi får se. ;)
Nej men nu ska jag avsluta här och gå in i duschen. Uppdaterar mer imorgon love ya all!
Peeeeace
 
Ja vi alla har ju varit små och så här söt var jag haha! Tagen i göteborg något år...


040509

Tjenna! Sorry för dålig uppdatering idag men har inte haft någon data. Idag då, vaknade 5 över åtta fixade mig och så gick jag hemifrån typ kvart i nio. Kom till skolan nio och gick på bgs i tio min. Sen chillade jag runt till 10 då jag hade matte kp. Gick på det idag, duktiga jag! Slutade kvart i elva och då gick jag och Lilja ut ett tag kom tillbaka och sen gick vi till centrum och käkade. Najs. Aja sen gick vi tillbaka till skolan och chillade i vilorummet tills vi slutade och då åkte vi hem till moi och käkade och kollade på gg. När det var slut så åkte vi till frunken och jag solade och så chillade vi till hennes buss kom. Hoppade på och åkte en station haha *careface* menmen kom till mamma runt sex tiden och packade ihop lite saker och sen åkte jag till pappa. Har kollat på joey och bara chillat galet. Ingen aning om vart min family är men dom kommer väl snart för jag är hungrig as hell! Har blivit hungrig typ hela tiden nu för tiden ganska wierd :s. Jaja nu blev det ointressant här, skriver maybe senare. Kyss

Girls just want to have fun

Godkväll. Har kollat på "never been kissed" och ja den är brabra. Fan att jag somnade förut, ville ju sola så nu vettefan om jag orkar imorgon måndag då ju. Kommer ha skitsvärt att somna inatt, kul verkligen. Är pigg som i ett nötskal! hahaha. Har ingenting intressant att skriva längre eftersom söndagar är veckans segaste dag. Så nu har det blivit typ 5 korta inlägg idag haha skoj där!
Nej men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film. Åh fuck börjar 8.40 imorgon.. Jaja jag ska hinna för fan! Puss
 Mja lite brun är jag iaf.. :)

Döööö

Godmorgon. Har precis vaknat, yey jag missade gg. FUCK. Åh jag skulle bara vila ögonen så deckade jag i mammas säng. Bara för den är skön......
Aja, ska se reprisen imorgon istället. Inte missa! Och fan vad hungrig jag är, har inte ätit sen 3. Woho.
Nej nu ska jag gå och dränka mig själv. Godnatt

030509

Hejsan. Har precis kommit hem nu från våran promenad till kk. Fan vad jobigt det var! Gick typ asfort så mina ben är helt döda. Orkade inte gå och sola men ska vila en timme så jag orkar gå och sola innan gg. Måste bli brunare det är ju för fan sommar snart! Vem vill gå runt som ett spöke då liksom? Not me.
Jaja nu ska jag ta en ipren och sedan ska jag lägga mig i soffan. Höres senare!

Glöm droger, jag blir hög på kärlek

Hallå där!
Har precis ätit lunch, tidigt va? haha. Gårkvällen blev lyckad men tänker inte berätta någonting. Hihih. Vaknade upp vid 11 och fixade oss och så drog  vi hem. Direkt när jag kom hem slängde jag mig in i duschen ! Gosh snacka om ofresh, men nu fresh som en badanka. Fattar ni eller? Haha. Sen efter jag duschat färdigt så torkade jag håret och så och ja nu sitter jag här och ska platta håret, det är typ upp och ner och åt sidorna. Hehehe vet inte vad jag pratar om. Men iaf, ska gå till kk (kungens kurva HAAHHAAH) med min söta broder snart, han äter nu så jag skriver så länge. Han ska köpa godis och jag behöver en promenad. På hemvägen så ska jag sola, men det vet inte min bror om hhihih. Busigt.
Nej fyfan vad oseriöst det blev, gg ikväll annars nada. Puss!

Say whaaaat

Hur iQ befriad är du?
Har du...
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) ...gått och snackat med dej själv men trott du snacka med din kompis .
(x) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?


Multiplicera nu ditt resultat med 5


Resultat: 80
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp

Hahahahaha jag är inte dum.. egentligen! Lovar.

You know, that I never leave your side

Hallu! Har precis målat tånaglarna, genomskinliga.(stavning?). Är typ helt klar nästan, eller nä skoja har bara sminkat mig och fixat håret. Jag får flipp för det är hål i mina leggins och jag har inga andra här ååååååååååååh vet inte vad fan jag ska göra. Haha sorry men har lite damp just nu, Lilja är på väg hem nu sen ska vi väl träffas om sådär en timme typ? Hoppas på gud att jag hinner haha. Ingen är hemma, dom är typ vid mälarhöjdsbadet eller nåt? Vilket liv. Nej driver ganska skönt väder ute tror jag har inte satt en fot utanför lägenheten än idag. Hoppas inte att dom kommer hem innan jag drar, för jag sa att jag skulle dra runt 4 haha. Yeah right.
Menmen nu måste jag skynda mig har ingen aning om vad jag ska ha på mig, hjäälp. Hörs imorn <3

My heart is wherever you are

Godmorgon! Kolla vem som är uppe så tidigt. Jag. Haha nej driver, har varit vaken i typ en halvtimme faktiskt. Joanna sitter breve mig med sin data (som vanligt?) och ja. Vet inte när hon ska dra men när hon gör det så ska jag iaf rusa in i duschen känner mig ofresh. Nåt najs. Sen någon gång runt 5 eller nåt ska jag möta Lilja och sen kommer jag inte skriva förrän imorgon. Suck on that!
Måste tagga. Fred

010509

Hello! Sa ju att jag skulle skriva haha, nu har vi kollat på Jurassic Park. Damn vad den är äcklig asså haha! Joanna satt typ och skrek hahaha så jävla skön hon är. Anyways vi käkade och sen drog vi och solade. Haha blev ganska nigga, sen så gick vi till centrum och köpte godis sen pallade vi inte vara ute så vi drog hem igen och nu har vi kollat film. Ingen av oss är trött typ så antar att vi inte ska sova än :)
Imorgon så ska jag och Lilja göra lite ja.. hemligt! Misstolka inte haha men vi ska chilla lite och får se vad som händer.
Aja men nu ska jag fortsätta webba med Lilja haha vi hörs imorgon sötnosar!
 Grrrrr...

I can't believe I over loved you

Hejhej. Sitter just nu i mitt kök med Joanna och hon sitter vid sin data och jag vid min och så pratar vi med varandra på msn :). Eehehehe, idag så väckte hon mig jag vet inte men iaf vi gick upp käka toast till frulle på hennes balkong. Mysigt! Sen fixade vi oss lite och drog hem till mig och lämna lite saker och så mötte vi Lilja i fruängen och åkte till söder och solade. Sen gick vi och köpte en cola och satte oss i solen. Mys asså! Satt där ett tag och efter så drog  vi till tc och jag skulle köpa strumpbyxor men inget var öppet så vi gick till donken och jag köpte glass och dom varsin cheeseburgare och så satte vi oss och käka. Och ja sen drog vi till Joanna och Lilja drog hem och så hämta vi Joannas saker och nu är vi här. Hon ska sova här inatt och vi ska snart äta sen ska vi dra och sola igen fast i Fruängen den här gången och så ska vi chilla lite ute och så! Vet inte när vi kommer hem men lovar att skriva så fort jag har tid!
Ha en najsig kväll babes, loveu all

RSS 2.0