Den rätte för Rosing

Godkväll sötnosar! Sitter med Emelie och mamma och kollar på den rätte för rosing nu. Hugo är SNYGG!
Idag så åkte vi iaf till stan och först köpte parfym, den luktar skitgott. Sen åkte vi till söder och solade, blev brunbrun. Ska sola igen på torsdag. Sen kom vi hem, åt tacos mums! Sen gick vi till centrum och köpte glass hehe och marabou. Och nu sitter vi här och kollar på det här. Efter det här ska vi typ kolla på dh, har inte följt den här säsongen men Emelie ville se så vad gör man inte för henne? :)
Sen vet jag inte vad vi ska göra, men hejdå!

I'm the worlds greatest

Tjafan!
Har precis gjort klart hälsouppgiften, började på den idag och blev klar med den idag. Duktig jag är! Är faktiskt riktigt stolt över att jag redan är klar med den, eftersom Matilda sa till mig igår att jag var på varningsrisk för IG i gympa. Så jag måste gå på den imorgon, suck.. Jag har inget emot idrott så, men min klass har fått sista tiden (3-4) och så har  vi sämsta läraren dårå, Amina. Hon är bara allmänt störd i huvudet. Menmen, tiden rinner iväg ska möta Emelie om typ 10 minuter och måste plocka undan massa på mitt rum så har inte tid att skriva, jag skriver mer när vi kommer hem okej? Puss!

S to the kolan

Hellu!
Sitter i skolan just nu med Joanna och Lilja, tuffingar. Dom sitter och pratar om Gnesta, Lilja vill åka dit haha :):):):)
Idag har jag jobbat med hälsouppgiften i gympan idag, duktig som jag är. Hade med mig datan till skolan, så jag skrev på den. Snart ska vi ha bgs, härligt värre. Sen slutar vi, då ska jag hem till pappa och hämta lite saker sen ska jag möta Emelie. Woho
Men orkar inte skriva, byebye

Tisdag

Opz.. Vaknade nu, haha snacka om trött. Idag ska ju Emelie sova här så kommer säkert försova mig imorgon också.. Smart där! Måste skynda mig så jag hinner till bgs annars har jag ingen aning om när jag har föreläsning och allt det där. Kommer aldrig hinna men ändå :D.
Måste gå nu, skriver i skolan puss!

Am I all alone?

Godkväll! Eller kanske ska säga godnatt? Hmm.... Vill ni veta vad jag precis har gjort? Synd ni får inte veta, haha! Innan jag gjorde *hemligt så kollade jag på "På spaning med Bridget Jones". Haha fyfan vad skön den filmen är asså, speciellt när hon åker skidor haha garvade ihjäl mig! Ska sova snart, har smsat massa men alla sover typ? Blä. Är inte ens trött, eller okej lite då.
Har inget mer att säga nu, men godnatt hörs imorgon puss!

PS. Imorgon ska Emelie sova här, yey på det! Vi ska väl hitta på något riktigt roligt som vanligt, haha älskar dig Emelie!

I'll be fighting for my lovestory

Tjatjatja! Sitter och lyssnar på Hope and glory acoustic. Älskar! Nya favoritlåten you know. Har precis badat, det var skönt som fan. Behövde det. Har gjort klar läsloggen också, pluspoäng till mig! Ska snart lägga mig ner i sängen och kolla på film men först ska jag föna håret, välja kläder till imorgon och äta. Är inte speciellt hungrig men om jag inte äter nu kommer jag vara skithungrig när jag sover.. Då ligger jag bara där och har spykänsla i kroppen.. Mysigt(?)
Imorgon ska jag först till skolan, sen ska jag till söder och sola med Emelie, ska köpa min parfym eftersom min kommer ta slut snart.. Buäääh! Sen kanske hon ska sova hos mig, men hon vägrar svara på om hon kunde eller inte haha! Men vi får väl se, nu ska jag föna håret byebye! Blir kanske något inlägg innan jag slaggar, puss!

090430

Tjafan! Joanna gick för typ en halvtimme sen, vi kollade på Gossip Girl, sen lite av Wild Child, som jag redan har sett förut. Freddie är snygg! Menmen, sen gick vi till centrum köpte lite godis och sen gick vi och satte oss vid min förra skola, asskönt ställe att sitta på asså. Snart är det middag, min bror sa att han skulle på träning förut och nu fick jag reda på att han inte ska gå på den, doh! Ville slippa han ikväll, men nej. Efter jag har ätit så måste jag göra klart den där läsloggen.. Orkar inte. Förstår inte ens vad man ska göra, är det jag som är dum eller är det verkligen svårt? Det är verkligen svårt. Sen hade jag tänkt att ta ett bad, så jävla skönt att bara ligga där och slappna av. Love it! Efter det har jag väl inte så mycket kvar att göra, blir väl att kolla på film och chilla bara. Imorgon är det tisdag, vilket betyder kursdag. Hatar tisdagar, hatar föreläsning, hatar kurs.. Aa juste, tänk positivt Ida.
Men nej nu blev det ointressant här, vi hörs senare!

I'm close behind

Hellu!
Haha nu sitter jag och Joanna i mitt kök med varsin data, vilket liv va? Menmen idag var det skola och jag kom en kvart försent pga av  bussen och tåget.. Fuck sl! Men när jag kom iaf hade jag bgs, sen har jag bara chillat hela dagen, missat mitt matte kp och ph haha. Bra där! Men på lunchen åkte jag hem till pappa med Joanna och hämtade min data och massa kläder sen åkte vi tillbaka till skolan och chillade ! Efter skolan gick vi först hem till Joanna och hämtade lite saker hos henne och sen åkte vi tillbaka och nu är vi hemma hos mig! Ska snart se på Gossip Girl.. Döda mig vad grym jag är som kom ihåg det! Haha men ofta jag skulle glömma, älskar det liksom.
Efter Gossip Girl ska vi nog bara sitta vid datan och jag ska hjälpa henne lite med filmer, mys! Men nu ska vi dra till tvn, pusshej!

Måndag

Godmorgon!
Har precis klätt på mig, gosh jag är skittrött! Somnade typ vid halv två inatt.. Inte okej.
Jaja, måndag idag... Får så vad som händer i skolan men jag berättade ju igår att jag måste göra läsloggen. Blä. Efter skolan ska jag fortfarande hit hämta datan och lite saker och sen ska jag hem och kolla på Gossip Girl. Woho!
Den där filmen "My summer of love" var fan den konstigaste filmen jag nånsin sett, haha slutet var sämst och den var bara allmänt konstig.
Aja, men  slänger in en dagens:
Dagens humör: Trött som fan!
Dagens klädsel: Jeans, linne, stor t-shirt och cardigan
Dagens frisyr: Bulle
Dagens naglar: Rosa
Dagens låt: Wall to wall - Chris Brown
Dagens längtan: Påsklovet!
Dagens rädsla: Haha ingen..
Dagens missbruk: Ingenting
Dagens ekonomi: Runt 150 kronor
Dagens mat: Snart en macka
Dagens vän: Mig själv :)))))
Dagens händelse: Ingenting har hänt
Dagens lycka: Ingenting än så länge
Dagens +: Göteborg på lördag!
Dagens -: Skola idag
Senaste bilfärd: Igår
Senaste filmen du såg: My summer of love
Senaste ringda telefonsamtal: Mamma
Senaste mottagna telefonsamtal: Pappa
Senaste bubbelbadet: Några dagar sen
Senaste spelade cd: Ehh?
Senaste gången du grät: Några dagar sen
Senaste måltiden: En macka snart

Menmen, nu måste jag rusa har bråttom, ha en bra dag så hörs vi sen puss!

Söndag kväll

Tjatjatja! Sorry för jätte dålig uppdatering, men har varit seg hela dagen och bara kollat på film. Kommer inte ihåg alla jag kollade på men aja, haha vid sjutiden så glömde jag bort GG och pappa frågade om jag skulle hänga med och hämta Adde så då så jag ja! Eftersom jag glömde bort det, aja sen när jag kom hem så ba shit faaaan gossip girl! Men nu såg jag att det var repris imorgon 15.10, mååååste se! Well, nu håller jag på och ser klart på "My summer of love". Ganska konstig film asså. Imorgon är det måndag, suck hatar måndagar. Men måste göra klart den där läsloggen imorgon, har inte orkar göra den idag haha! Efter skolan ska jag först hem till pappa och hämta massa saker sen skynda mig tillbaka till mamma för GG! Yey.
Måste börja packa lite saker till imorgon men först ska jag se klart på filmen, skriver nog inget mer ikväll godnatt! :)

Rubrik

Hallå där, har precis kollat på "Honey" med Jessica Alba. Älskar den filmen asså! Pappa kom precis hem, han har köpt godis till sig sjäv -.- haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag börja städa så jag hinner bli klar innan GG, så jag måste nog sätta i gång nu, skriver efter jag har städat. Kyssisar

Everything I do, I do it for you

Tjaaaa! Sitter och kollar på "my summer of love". Aldrig sett förut men den är väl helt okej, pappa är ute och går. Orkade verkligen inte följa med är helt död idag. Ikväll blir det städning sen Gossip Girl. YEY! A juste, måste skriva en läslogg till den där boken också. Hmh.
Men ska fortsätta kolla på film nu, herrå

Söndag

Godmorgon sunshines!
Har precis vaknat nu, och gud vad trött jag är! Man ställde ju om till sommartid inatt så har ju sovit en timme mindre. Menmen, om en kvart kommer pappa hem och då måste jag vara klar för att gå ut och gå, ya right jag vaknade ju liksom precis. Jag drömde att jag fick en kamera, hum?..
Jag kanske ska gå och äta frukost nu, men vi hörs väl efter promenaden antar jag. Kyss!

Lördag kväll

Hejsanhejsan. Sitter nu och kollar på "Picture This", har sett den förut men han som spelar Drew är ju bara så snygg! Innan den här filmen kollade jag på "Girls just want to have fun". Också sett förut, den är skitbra. Imorgon ska jag också försöka mig upp vid 10, för 11 kommer pappa hem från sin rinkboll och då ska vi ut och gå. Visst är jag duktig?
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, hörs imorgon puss godnatt!

You are in my heart, you're in my soul

Godkväll!
Värmen svek oss, så vi åkte hem innan artisterna kom. Men kvällen blev lyckad ändå, började med att  vi kom dit, gick runt och kollade lite på djuren som fanns. Sen vid sjutiden gick vi till scenen och då började förbanden. Asdåliga allihoppa ärligt talat haha! Menmen sen när klockan började närma sig 5 över åtta så hade rix fm ännu inte kommit upp på scenen och jag stod där och frös fötterna av mig! Det kändes som om jag hade is som fötter, inte okej! Menmen, sen blev klockan halv och då orkade vi helt enkelt inte mer så vi började gå ner mot bilen och så åkte vi hem. Och nu har jag precis kommit innanför dörren, vi har massor av lampor tända så jag kan inte direkt säga att det är earth hour här hemma haha! Några andra av er som har släckt?
Menmen nu ska jag gosa ner mig i sängen och se på film, puss!

Who's your daddy?

Tja! Kollade precis klartpå "The women". Lite wannabe sex and the city varning, men den var bra. Nu står pappa i duschen, och jag är faktiskt klar. Orkar inte sminka mig speciellt mycket, så jag skiter i mascaran. Det kommer säkert börja regna där ändå, men jag ska ta min vinterjacka. Vill inte frysa ihjäl direkt haha. Kallt som fan kommer det vara, och jag orkar inte direkt ha tights och mina jeans är så jävla tajta så får inte plats med strumpbyxor under, men får klara mig ändå. Vet inte när vi ska åka, men chansar på att vi ska åka 5, halv sex. Egentligen behöver vi ju inte vara där jättetidigt eftersom det inte spelar någon roll för någon av oss att stå längst framme vid scenen. Jag vill egentligen bara umgås och höra EMD live.
Men schemat ser ut såhär:
17.00: Fri entre börjar på skansen
19.15: Förband typ sjunger och sådär
20.00: Emd, Sarah Dawn Finer, A Camp och Molly Sanden uppträder
20.30-21.30: Släcker dom ner allting
Sen är det väl slut antar jag och då åker vi hem, så vi är väl hemma runt kvar över 10 chansar jag på och då bloggar jag igen!
Slänger in en jättedålig bild på outfit men ändå:

Vitt linne (syns inte) - H&M
Tröja - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Sen blir det en munktröja från H&M över, och såklart min vinterjacka och så blir det mina blåa skor till det. Najsnajs, men jag måste fixa klart allting nu, vi hörs när jag kommer hem lovar! Puss ha en trevlig kväll!

Somehow find you and I collide

Hej igen! Haha blir många inlägg idag, men det är bara för att ni inte kommer att få några ikväll förrän jag kommer hem! Pappa ska tydligen gå och ut gå snart så då ska jag kolla film och så, sen när han kommer tillbaka ska han duscha och då ska jag börja sminka mig och fixa håret och allt det där. Orkar inte göra det nu eftersom vi inte ska åka förrän vid 5 tiden. Har så jävla många filmer just nu, så kommer bli svårt att välja men jag ska antingen se "Into the wild" eller "The women". Ni kanske kan hjälpa mig att  välja? :)
Menmen nu ska jag gå, skriver efter filmen, puss!


I just want you to know that I love you

Helu! Har precis kollat på "The Clique". Jättebra film faktiskt, det finns typ böcker som handlar om samma sak. Ska alldeles strax hoppa in i duschen nu, men måste fixa lite på den andra datan först, snart kommer pappa hem också så då ska vi väl äta lunch och fixa iordning allt för kvällen.
Vi hörs innan jag åker, puss!

Lördag

Godmorgon älsklingar!
Nu har jag precis vaknat så ligger här i sängen helt nyvaken. Ser ni? Jag lyckades faktiskt ta mig upp till 10, duktiga jag! Pappa är på jobbet till 12, halv 1, så jag är själv hemma. Lite skönt sådär. Men innan han kommer hem ska jag iallafall äta frulle och ta en dusch.

Ni vet vad som står på schemat för mig idag, earth hour på skansen. Ska bli ganska kul ändå, först tänkte jag göra det bara för pappa ville men det kan ju vara ganska kul ändå!
Men nu ska jag vandra vidare till köket, puss!

Love And Other Disasters

Så heter filmen jag precis kollade påm har sett den en gång förut för länge sen men den är ju faktiskt jättebra. Nu ska jag sova och imorgon ska jag försöka komma upp vid 10.. Får se om jag lyckas. Menmen sovgott sötnosar!

The mothers are crying all night long nanana

Hejsaaaan!
Sitter här och schteker med min data, haha jag kan inte sluta säga att jag älskar den! Hihi, är snart klar med alla filmer från min gamla data, yey! Då blir det filmtime, pappa ser typ på tv och jag lyssnar på emd, kommer få se dom live imorgon. Danny är sjukt söt! Har inte så mycket att berätta förutom att jag kommer blogga sjukt mycket nu när jag har bärbar, så kanske blir mer än 5 inlägg per dag, bra va? Fast dom blir väl säkert lika korta som det här.
Ha en fortsatt trevlig kväll, love u all
 Puss på er! Haha diggar min tröja förresten, det står "Jag saknar min nalle, vill du sova med mig?" Fick den på rix fm festivalen typ 2006!

Jag <3 min nya data!

Godkväll allihoppa!
Åh så glad jag är! Har fått min data redan idag så jag är jätteglad! Men ska berätta om dagen, kom till skolan jobbade svenska sen redovisade jag *pluspoäng till moi* sen var det lunch, ganska gott faktiskt. Efter lunch gjorde jag faktiskt ingenting, satt i cafet typ hela eftermiddagen. Sen kom mina söta Rebecka Olsson till våran skola och shit man vad jag har saknat dig! Menmen, vi slutade runt 2 och alla dissade mig så jag åkte hem och la mig framför tvn. Asskönt, sen runt halv 5 kom pappa hem och då åkte vi till stadium och han köpte skor sen åkte vi och handlade sen åkte vi förbi onoff så stannade han där.
Våran fina konversation:
Jag: Vad ska vi göra här?
Pappa: Inget svar
Jag: Hallå? pappa vad ska vi göra här?
Pappa: Jag ska in och köpa en data, vad ska du själv göra?
Sen går han ut ur bilen och börjar gå in haha! Så jag följde efter och trodde han drev men det gjorde han inte så nu sitter jag här med min fina data! När vi kom hem så fixade jag lite vid datan sen åt vi, kött och pommes skitgott! Med sallad till btw. Efter maten så satte jag mig här och installerade massa nödvändiga program, så nu är den helt klar! Yey. Men ska avrunda nu och fortsätta lägga in filmerna, det går ju så jävla långsamt..
Puss!

Fredag

Godmorgon där!
Vaknade för 10 minuter sen och har redan hunnit klart allt utom frulle och borsta tänderna, haha det är sjukt konstigt för när jag vaknar senare fixar jag mig skitsnabbt och när jag har typ en timme på mig så hinner jag knappt..
Menmen, idag är det skola igen då, ska jobba med svenska hela dagen tror jag, funny. Måste bli klar med steg 14 innan veckan är slut iaf. Efter skolan så ska jag in till stan och sola med Mimmi och sen måste jag köpa parfym, min håller på och tar slut :(.
Gtg now, hörs ikväll !

Is there anybody out there?

Hej. Sitter här och lyssnar på baby goodbye och ska snart göra klart mina dagliga 100-situps. Haha vad driver jag för? Bara gjort det tre dagar innan :) men ska börja med det nu, lovar! ..............
Aja, idag har inte någonting hänt. Mimmi drog runt 12 och jag satte mig vid datan och dog. Sen tog jag ett långt skönt bad och läste skriet från vildmarken, vi måste läsa den och göra en läslogg fett tråkig bok handlar om en hund som blir typ kidnappad -.-. YEY! Sen har jag också bråkat med min morsa, ibland vill jag bara slå till henne i ansiktet och flytta ifrån henne, funderar på att flytta hit föralltid som förut. Jag tyckte liksom det var jätteskönt att bara bo där varann helg men hon sa att vi behövde varandra men jag märker ju att vi inte gör det.
Aja slutpratat om det, pappa har lovat mig ett par converse i slutet av april och han har beställt mina tapeter, woho! Asnajs, så blir det datan nästa vecka också, älskar dig pappa <3
Och eftersom min brosha åker på cup imorgon så ska jag och pappa ha hela helgen för oss själva, höhö sug på den! Vi ska gå på den där earth our (ursäkta stavningen) på skansen på lördag. Hehe, najsbajs. Och sen ska vi bara mysa och umgås. Så skönt att broshan åker iväg, haha gud vad taskig jag låter men ibland är det skönt att komma ifrån honom. Med tanke på att jag ska vara själv med honom i göteborg.... Tanken får mig att rysa :|
Ikväll ska jag ta det lugnt, läsa den där boken och sova. Har inget mer att berätta nu, men ha en trevlig kväll!
Massor av pussar från k to the ungen

Dagens

Dagens humör: Trött
Dagens klädsel: Stor t-shirt och strumpor
Dagens frisyr: Bulle mitt på huvudet
Dagens naglar: Rosa
Dagens låt: Alone - EMD
Dagens längtan: Påsklovet!
Dagens rädsla: Ingen?
Dagens missbruk: Ingenting
Dagens ekonomi: Har väl runt 150 kronor *stolt*
Dagens mat: Ingenting än så länge
Dagens vän: Mimmi
Dagens händelse: Ingenting hittils
Dagens lycka: Ingen än så länge
Dagens +: Att det snart är helg
Dagens -: Skola imorgon
Senaste bilfärd: I tisdags
Senaste filmen du såg: Miracle
Senaste ringda telefonsamtal: Mimmi
Senaste mottagna telefonsamtal: Mamma
Senaste bubbelbadet: Igår
Senaste spelade cd: Ehh?
Senaste gången du grät: Länge sen faktist
Senaste måltiden: Ingenting hittills sa jag?

T to the orsdag

Gooodmorning!
Mimmi väckte mig typ för en halvtimme sen, haahaaaa är skittrött fortfarande. Vi somnade runt 12 igår, haha båda va skittrötta. Menmen, Mimmi har typ blivit förkyld så det blir ingen träning sen, kanske att vi går ut och går istället. Hon står och fixar sig nu för hon ska till skärholmen med sin farmor och jag sitter här och äter godis :)
Menmen ska dra nu, puss!

ONSDAG kväll

Helloj! Sitter här med Mimmi och pratar om *hemlig* och hosthost hennes pojkvän. Vi har som sagt badat jacuzzi, eller juste nämnde aldrig det. Menmen det var najs och varmt och bubbligt. HÖHÖ. Vi va hos hennes farmor och åt våfflor och lite så, jättemys faktist. Sen gick vi till matbiten och köpte godis. Snart ska vi se på film, vet inte vilken än men får se vad det blir. Imorgon är vi lediga. NAAJSJSJS.
Hejdå
 Hey sexy! Yes i am talking to you

Hehehe ingen lista lovar!

Har du åkt moped någon gång? Jaa, cool som jag är
Har du busringt någon gång? Jaaaa
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej fyfan
Chips eller popcorn? Chips
Har du rökt jordnötsskal någon gång? Hehe öh?
Apelsin- eller äppeljuice? Äppel!
Favoritchoklad? Marabou
Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej haha
Är du bra på matlagning? Japp kung
Klarar du att tanka själv? Aldrig testat

Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Annars gå förbi en gång till?
Har du ringt något betalnummer? Japp
Kan man vara vän med sitt ex? Ja varför inte

När besökte du ett sjukhus senast? Öh somras
Vad är du tacksam för idag? Att mina närmaste finns!

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Kanske
Vilken årstid tycker du bäst om? SOMMAR
Brukar du sjunga i duschen? Yes när jag är på bra humör
Laddar du hem musik och film från internet? Japp
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Shoppa loss
Tänker du mycket på ditt utseende? Aa
Är du mörkrädd? Ibland
Vilken färg är snyggast? Svart vit & rosa
Tycker du om matte? Nej!
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Mellan 12 och 3
Har du fuskat på ett prov? Aa
Har du piercing? Öron bara
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Tungan & näsan
Vem är den viktigaste personen i ditt liv just nu? Pappa <3
Läser du ofta böcker? Japp
Vad slösar du mest pengar på? Kläder och smink
Vill du gifta dig? Rikt isf
Vill du ha barn? Fuck no
Vad dricker du för alkohol? Cider & tequliaär gött
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Nej
Gillar du att dansa? Naej
Är du flygrädd? Nej
Tror du på ett liv efter döden? Kanske
Biter du på naglarna? Ibland
Är du beroende av något? Mina närmsta, datan och musik
Vilka internetsidor besöker du varje dag? blogg.se, FB och massa bloggar

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Happy
Favoritgodis: Marabou utan tvekan
Är det nåt du inte äter: Tomat
Kläder just nu: Jeans, linne och t-shirt
Musik just nu: Howie Day - Collide
Vad sa du senast: "Jag vet inte"
Saft eller alkohol: Alkohol hehe
Längd och vikt: 1.57, to mutch
Hur många kuddar sover du med: 1 stor fet
Favoritväder: SOL
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En data, en kompis och bikini
Bästa film: Vet inte jut nu
Kommer du ihåg din första kärlek: Nej
Tror du på mirakel: AAAA
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: What?
Ser du på kärleken som ett misstag: Oftast, ja
Är du kittlig: Ja tyvärr
Största svaghet: Faller för fel killar
Bästa bok? Om jag kunde drömma
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att bli osynlig eller kunna trolla!
Har du nån flickvän/pojkvän? Nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Ska pierca naveln i vinter, sen tungan när jag fyller 15 :)
Gungar du på stolen? Nej
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster
Hur många syskon har du? En
Är du rädd för blod? Nej men det är äckligt
Saltar du på maten? Bara på pommes och ris
Gillar du att sjunga? Aa för mig själv
Anser du att du är stark? Skitstark!
Vad gör du om du får hicka? Garvar
Röker du? Slutat
Snusar du? Blä!


I can't let u go

Hejhejhej. Sitter här nyduschad och fresh höhö. Och lyssnar på Declan, haha tröttnar aldrig på honom. Nu ska jag föna håret, sminka mig och städa rummet sen så är jag klar! Fortfarande två timmar typ till Mimmi kommer -.- ska iaf möta henne vid tåget har jag bestämt nu, behöver röra på mig lite (a).
Jaja, inte mycket mer att berätta men älskar er!
 Älskar dig Joanna! <3


I don't want to be anything other than me

Tja. (fin inledning va?)
Sitter hemma nu och lyssnar på amy diamond, yey! Skolan var tråkigt som vanligt, först satt jag och Joanna och kollade på film (hehe) och sen klockan 10 hade vi syslöjd intro. Kul, läraren fick damp haha! Askul. Sen lunch, men det var fisk så jag och Joanna drog hem till henne och åt nudlar och kollade nästan klart på filmen. Sen runt halv ett drog vi tillbaka till skolan och hämtade våra saker sen gick hon till gympan och jag åkte hem. Har inte gjort så mycket förutom att jag har ätit ballerina kex och fixat lite med filmer. Pratade nyss med Mimmi på luren också, hon kommer som sagt hit runt sju tiden och vad som händer ikväll får ni inte veta...... Skoja vi ska äta sen blir det väl utgång antar jag. Fram till hon kommer ska jag ta ett riktigt långt skönt bad och så ska jag städa lite på rummet också, ser förjävligt ut mohaha. Åh nu lyssnar jag förresten på words också, höhö Mimmi snacka om minnen man får av låten! Saknar dom tiderna, men ändå inte. Var fjortis då..
Men nu ska jag dra och dränka mig i toaletten herrå!

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down

Killar

Sexigaste klädesplagget på killar? T-shirt!
Hur långt är ditt längsta förhållande? Lite mindre än ett år
Har du pojkvän/flickvän nu? Nej..
Vilka är det viktigaste delarna på en kille? Personligheten och utseendet
Hur ser din drömprins ut? ...............
Har du varit kär? Typ en gång på riktigt
Har du blivit sårad? Japp
Älskar du någon? Nej jag vet inte riktigt

Onsdag

Goodmorning!
Är helt klar nu förutom att jag ska keka frulle och borsta tänderna dårå, menmen idag är det onsdag och det blir väldigt chill i skolan.. Eller jag har typ engelska kp eller svenska.... Tänker inte gå på svenskan om jag har det, hatar läraren! Helt störd är hon!
Jaja, efter skolan ska jag hem och städa mitt rum och lite sånt där sen kommer Mimmi hit efter sex någongång, skit naaajs!
Aja, ska keka nu, puss!
Slänger in en outfit höhö men sämsta bilden tagen med mobilen:

Leggins - H&M
Vitt linne - H&M
T-shirt - H&M
Munktröja - H&M
Haha en riktig H&M outfit idag, love it!


Godnatt!

Nu blir det ett snabbt inlägg här innan jag ska sova, blev inget bad blir en skön dusch imorgon bitti istället så jag vaknar till på riktigt! Hade tänkt att göra en lista vad som händer resten av veckan:
Onsdag - Skola sen ska Mimmi sova här
Torsdag - Lediga, så det blir träning för mig & Mimmi
Fredag - Skola, sen inga planer
Lördag - Hemma med pappa
Söndag - Hemma med pappa + lite plugg

Ganska chill sådär, får se vad jag hittar på på fredagen, men nu är jag jättetrött och mina ögon sviker mig mer och mer, godnatt sötnosar älskar er!
 Älskar dig Emelie gumman <3

LLLLista

vem ringde dig senast? Pappa
vem kysste dej senast? Hihihihi
vem kramade dej senast? Lilja :)))
vad har du för bh på dig just nu? Vit spets
vad har du för trosor på dej just nu? Svarta
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? Haha okej <3, från Emelie
vad brukar folk få för intryck av dig? Ingen aning?
har du någon gång klätt dig horigt? Har väl hänt
har folk kallat dig slampa? Yes
har du kallat någon för slampa? Oh ja
har du slått någon riktig hårt? Yes
använder du parfym? Ja?
vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Haha mina ögon om det nu är kroppsdel?
vilka slags killar faller du för? Oj, haha svårt att beskriva
vad kollar du på först hos en kille? Ansiktet, klädstilen och kroppen
vill du ut och festa nu? Nej vill sova
vad är klockan? 22.07
vilken färg har din mobil? Vit 
vad ska du göra nu? Göra klart listan sen borsta tänderna och sova
har du svårt att släppa andra dig för tätt in på livet? Oftast ja
känner du att du orkar en fråga till? Aaa typ
tänker du när du vaknar? Vad är klockan?
Vågar du gå utan smink? Hemma aa, ute nej


Silly really

Helllloooo!
Har precis kommit innanför dörren nu. Det var väl helt okej på ped. cafet gjorde inte så mycket gick runt mest i början sen kom pappa kollade lite sen fick jag reda på att jag fick röd pist på min labbrapport! Ett mirakel :oooooo. Aldrig fått röd förut haha! Menmen sen kollade vi på någon astråkig film och sen vart det slut. Då gick jag till mamma och spelade sims höhö, som vanligt och nu kom pappa och hämtade mig. Imorgon är det onsdag, chill assoooooe! Behöver inte plugga så mycket den här veckan vilket är n to the ajs. Men nu ska jag äta och sen bada, puss!

Where do u go when your lonely, I follow u

Tjenna igen!
Nu har vi hämtat min plattång men det ser inte ut som att jag kommer behöva andvända den med tanke på vädret ute. ´Får väl bli bulle eller något, får se. Vi ska snart äta lite haha Joanna sötnosen lagar mat. Hon är så gullig så :D har väl inte så mkt mer att berätta förutom att jag skippade att kolla på lägenheten så ringer mamma och säger att den var jättefin *ångest*.. Hehe. Men men orkar inte skriva mer nu, pussiluss.
Btw hittade finaste skorna igår haha så jävla söta!
RACE MARINE W CNV SNK RS092 CERISE Dom är så mina :))))

14.54

Hellu!
Sitter hemma hos Joanna nu med hennes minidata, försöker vänja mig vid dom små tangenterna haha. Skolan var chill, skittråkigt på museet men vi slutade halv 12 och då drog jag och Joanna hem till min mamma och hämtade lite pengar. Sen åkte vi hit och jag har spelat sims och Joanna suttit vid sin datta haha. Nu ska vi hem till min pappa och hämta min plattång och sen tillbaka hit sen blir det ped. cafe! Suck pappa ska dit -.-.
Men skriver ikväll puss! 

T i s d a g

Godmorgon sunshines!
Har precis fixat mig och ätit frulle, ska bara borsta tänderna och sen är jag klar!
Såhär ser min dag ut idag:
Mötas i skolan 8.45
Åka till Nobelmuseét
Gå runt där till ca. 12
Sluta och åka hem till mamma
Åka och kolla på en lägenhet typ kvart i 3
Åka hem till pappa
Mötas i skolan igen 17.00 för ped. cafe
20.00 slutar!
Hem och duscha

Ganska chill, fast mycket att göra.. Orka museum liksom haha. Menmen måste skynda mig bussen går kvart över. Slänger in dagens outfit.

Leggins - H&M
Vitt linne - H&M
T-shirt - Gina
Sen blir det en svart cardigan över från H&M :)

Så vad ska ni alla andra göra idag? Pussss

Älskar!

 Damn älskar den här låten :) Godnatt sötnosar, puss på mun!

Lista

Nu har jag städat klart och pjuh vad jobbigt det  var! Har värsta nackvärken.. icke bra. Menmen här kommer en lista:

1. är du kär? Nej det är jag inte
2. har du snusat? - Jag har testat
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - Haha ja
4. har du legat i sängen brevid en kille? - Yes
5. har du blivit dumpad? - Aa
6. har du blivit slagen allvarligt? - Nej
7. tar du droger? - Hell no!
9. har du pussat en tjej? - Ja?
10. hatar du någon? -  Hata är ett starkt ord (a) haha skoja, jag hatar några få
11. älskar du någon? - Absolut!
12. har några av dina vänner svikit dig? - Mm
13. har du djur? - Usch nej 
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - Ja? :p
15. hatar du dig själv? - Näe
16. gillar du orange? - Beror på? Inte på kläder direkt
18. har du nån sjukdom? - Aa adhd och fetma
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - Men ja
20. har du en gris? - Aa bakfickan 
21. har du en plattång? - Jara
22. har du en bror? - Mm tyvärr
23. har du sjukt bra humor? - Öh ja! Skoja inte
24. är du brunett? - Hell yeah
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Älskar!
26. tycker du om hästar? - Huhu nej
27. har du en hund? - Nä
28. har du skilda föräldrar? - Japp
29. har du gått på simskola? - Nej
30. har du sagt bög till en kille? - Haha yes
31. har du sagt fitta till en tjej? - Aa
32. har du fuskat? - Men ja?
33. har du en teve på ditt rum? - Nej men kommer när jag bytt rum :)
34. har du lunar? - Hahahahaha! nej
35. har du MSN? - Ah
36. har du en syster? - No
37. har du bruna ögon? - Nej
38. gillar du att fota? - Ibland
39. har du sett dig själv brinna? - Japp
40. hjälper du dina vänner? - Deklart
41. gillar du tacos? - Japp
42. tycker du att du är söt? - Eh? No
43. har du dansat?-  Japp balett och streetdans haha!
44. har du spelat fotboll? - Nej
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Annars är det väl bara att gå förbi en gång till?
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Haha ingen hindrar mig?
47. har du ätit sniglar? - BLÄ
48. äger du en locktång? - Nopp
49. gillar du att tugga tuggummi? - Yes
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - Ja
51. gillar du kläder? - Ja
52. hatar du falska vänner? - Aa fyfan
53. gillar du räkna matte? - NEJ?
54. älskar du någon nu? - Ja
55: har du gråtit inför en vän? - Yes
56. kan du sjunga? - Nej?
57. har du sett nån dö? - Nopp
58. säger du vad du vill? -  Aarå
59. är du stor? - Alla säger liten :(
60. vad är ditt hela namn? - Ida Carina Dahlström
61. kan du tala spanska ? - Nej
62. är du kortare än 1.60? - Ja det är jag
63. älskar du sommaren? - OM jag gör
64. älskar du vintern? - Bara jul & nyår
65. har du mer än 6 par skor? - Nej
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Om jag är på bra humör, oftast
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Haha aa
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Nej
69. gillar du att städa? - Inte direkt, men gör det ändå
70. gillar du att sova länge? - Älskar
71. har du vart med om en olycka? - Nej
72. är du förvirrad? - Haha kanske?
73. har du mer än 6 par byxor? - Nej
74. har du förlorat en vän? - Mm
75. gillar du att shoppa? - Love it
76. har du varit i paris? - Nä
77. gillar du spindlar? -  Iuhhh!
78. klarar du dig själv? - Aa? I'm not a baby
79. har du lagat mat? - Dööh? Ja 
80. är du klantig? - Vadå jag? ... :D 
81. har du foppatoffler? - Hade, dom typ försvann?
82. har du mer än 20 låtar på din data ? - Aa?
83. sminkar du dej innan skolan? - Ja
84. har du träffat en kändis? - Ja det har jag
85. har du mer än 7 par nagelack? - Japp
86. har du busringt? - Haha aa
87. har du skällt på din bror?Ja? -.-
88. har du en vän som skiter i dig? - Mm
89. har du velat göra saker men vågar inte? - Nej
90. sover du med nått gosedjur? - HAHAHAHA nej.
91. har du åkt nånstans utan att du får? - Ja
92. vill du bara bort ibland? - Japp!
93. har du tältat? - Japp
94. har du brännt dig? - Mm :( 
95. har du lekt med levande ljus ? - Yes
96. har du lekt anden i glaset? - Nopp
97. skäms du ibland? - Över vad?
98. bor du i skåne? - Nej haha
99. gillar du hip hop/rap musik? - Ibland
100. är du på sista frågan nu? - Nej första va?

Yeye

Hallå!
Nu har vi kommit hem igen och fyfan vad skönt det var! Kommer ha världens träningsvärk ikväll men aja, vi pratade om allt möjligt, tex att jag kommer få min data nästa vecka innan fredag! Woho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *värsta glad*
Ska snart käka middag och sen blir det s to the äda. Nu: duschen!
Puss

B to the ikinirand

Tja!
Nu har jag nyss kommit hem från stan, först kollade vi på stadium och Emelie köpte skor och sen så åkte vi till söder och jag solade. Har värsta bikiniranden och är ganska brun *happyface*. Jaja har inte tid att skriva för jag ska ut och gå med papi, hörs sen! <3

Måndag

Hellu!
Skrev inget igår för jag spelade sims hela dagen hihi. Jaja idag är det måndag och det började jag med att vakna sju gå upp fixa mig spelade sims ett tag haha. Sen mötte jag Mimmi i centrum halv nio och jag fyllde på min mobil och sen vart det till skolan. Bgs som vanligt, planerade veckan och det var chill. Behöver inte jobba så mycket den här veckan, imorgon ska vi på nobel museet och börjar kvart i nio. Najs! Sen på torsdag har vi studiedag, ännu mer najs! Ska träna då btw, och Mimmi ska typ sova hos mig på onsdag. Najs. Jaja, efter bgs så hade jag ph snabbis och sen satt jag Mimmi Sebbe och Jose i hockeyrummet och jag gjorde klart steg 14 i svenskan.. Nästan då, bara slutreflektion och läsförståelse kvar. Men det går fort. Sen vart det lunch, inget gott alls och jag och Mimmi pallade inte vara kvar i skolan så nu sitter vi hemma hos henne och ser på någon konstig film haha. Jag ska snart dra mig hem och fixa mig och sen ska jag möta upp Emelie och vi ska till stan och kolla lite sen ska jag sola. Vill inte gå som en liten blekfis liksom hiihihi. Jaja, sen ikväll blir det städa och chill framför tv. Juste bara 12 dagar kvar till jag ska till Göteborg, yey!
Aja gtg, puss!

S to the öndag

Godmorgon! Nej skoja bara, har varit vaken i lite mer än en timme. Har väl inte gjort så mycket förutom att äta frulle och så. Ska snart hoppa in i duschen men ville skriva lite först. Har absolut inga planer för idag för jag ska bara chilla! Dööö va skönt, haha. Imorgon är det skola igen.. Längtar verkligen inte, usch blä orkar inte skolan. Tråkiiiiiiiigt! Jaja, inte så mycket mer att berätta så de va allt från mig! Byyyyyyye

Robinson 2009

Gokväll!
Nu har jag kollat på robinson, haha snacka om att det var tråkigaste avsnittet. Sist robinson var på tv så va det mycket bättre, jag mena seriöst vem vill bo i ett träsk? Yuäk.
Jaja, har väl inte så mycket mer att berätta, imorgon är det söndag och då ska jag väl bara chilla kanske åka hem till papi och lämna lite kläder.
Menmen nu blir det one tree hill, puss godnatt! <3

17.50

Tjena. Nu har jag precis kollat på 90210 och funderar på om jag ska ta ett sköööönt bad eller om jag ska vänta tills jag har sett på one tree hill. Okej funderat klart, först bad sen one tree hill. Aja, mamma är typ inte sur eller något men jag pallar inte henne. Juste har ätit sallad till lunch, haha fanns bara gurka och majs så jag tog det. Finns ingenting annat hemma typ. *careface*
Menmen, ska väl ta ett bad nu, hörs senare!
 haha fin bild från i somras med Emelie, saknar det!

I to the kea

Haha tjaaa!
Har precis kommit hem från ikea nu, vi köpte en tillfällig bäddmaddrass till mig eftersom jag spydde ner den andra :))) *careface*. Sen hittade jag en byrå men vi ska köpa den när vi har typ fixat lite mer med rummen. JAg vill liksom inte byta rum förrän jag får min bärbara dator för det blir jobbigt med skrivbordet och allt och jag vill inte sitta inne i pappas rum liksom. Så vi ska vänta till jag kommer hem från götet :).
Aja så fort man kommer hem så börjar mamma bråka med mig, ovanligt va? Fan varför kan hon inte bara ge sig? Jag pallar snart inte bo här längre, hon är så jävla jobbig! Dööö.. Liksom när jag inte bodde här sa hon att vi behövde varandra och jag ville inte bo här för vi bråka så jävla mycket och nu när jag bor här igen bråkar vi ännu mer och jag behöver fan inte henne haha! Idiot.
Menmen jag har ingenting att göra nu, vill inte gå ut från mitt rum för jag är liksom såhär nära -- på att slå till henne och jag vill inte göra det, men sometimes händer det bara haha.
Ska väl vänta tills one tree hill blir klar så har jag något att sysselsätta mig med  tills mina humörsväningnar vänder igen. Herrå

S1 - Sommar


Snacka om att man får sommarminnen av den här låten! Någon mer än jag som längtar sönder till sommaren?

Lördag

Godmorgon! Titta vem som är uppe, haha driver jag vaknade av tvn.. som vanligt. Har varit så skönt att kunna sova när min bror har varit borta och nu aa.. Fuck you.
Vaknade iaf för typ en halvtimme sen, har ätit lite frulle bara. Idag ska jag troligtsvis till ikea med daddy, vi ska kolla på en byrå till mitt nya rum (ska byta med pappa) hihi och jag får inte plats med min stora garderob där så vi går hitta någon mindre byrå. Efter ikea blir det väl plugg, haha enligt mamma iaf men jag kommer inte plugga någonting i helgen jag ligger typ före i allt? .. Sajk. Bara engelska och det är jag fan sjukt stolt över haha!
Men nu ska jag gå och ta självmord, nej skoja bara ska lägga mig i sängen och läsa "Så länge vi båda andas". Btw har jag kommit mer än halva och den är så sjukt bra och tjock och jag älskar den! Fan vill ha en kille som Edward, förutom vampyrdelen höhö.
Puss!
 A juste.. glömde att berätta att jag hade världens bästa dröm inatt, fyfaaaaan vad jag fick ångest att jag vaknade.. Buäääh! Tänk om bara drömmar kunde gå i uppfyllelse också..

Superhuman

Godkväll sweeties!
Sitter här med lite glass och musik och bara chillar gärnet! Jaja, var ju som sagt på vårdcentralen idag, tog blodprov... åh har inte gjort det sen jag var liten så kom inte ihåg hur det kändes men efteråt ville jag bara gråta och spy och svimma på samma gång. Fyfan säger jag bara! Aja, fick reda på att jag har spänningshuvudvärk och muskelinflamtion (ursäkta stavningen) haha det visade sig att jag hade något ändå? Hoho. Efter vårdcentralen skulle vi hem men mamma skulle handla och jag vågade inte gå hem själv (svimmrisk) så jag följde med. Sen kom vi hem, jag spelade sims haha har gjort det till nu *yey* Juste har ätit middag också, men nu ska jag faktist se på "I could never be your woman" så vi hörs !

Ps. Jag saknar Mimmi och Mirre mest :(

Friday

Hallåhallå!
Valde att skippa skolan idag, skönt faktist. Mår bra, men har ont i huvudet och det kändes så meningslöst när jag lika gärna kan plugga hemma? Vaknade iaf vid 9, sen kom Emelie hit och hämtade sina omdömen som hon glömde igår. När hon gått så la jag mig framför tvn med oboy och kollade på top model haha. Morfar är här och gör det sista med golvet (vi lägger nytt) fast dom är iväg och köper spik så passade på att lägga in ett inlägg. Har precis badat och lagt ansiktsmask btw, asskönt faktist! Klockan två ska jag till vårdcentralen (vad har jag gett mig själv in på?) men morsan överreagerar som vanligt. Kommer bli kul och sitta där och veta att jag inte är sjuk. Yey. Skulle egentligen sola med Emelie idag, men jag tror inte direkt jag pallar och mamma kommer inte låta mig gå hemifrån haha.
Jaja, men jag ska nog ta och slå en pling till morsan och fråga vart dom är, dom har varit bort i en timme nu(?) Cya <3

Ps. Min bror kommer hem idag... Doh!

Torsdag

Tja! Ledsen för riktigt dålig uppdatering, men jag har inte så mycket datalust när jag är hos mamma. Drar mer till att kolla film och sova.
Igår så gjorde jag inte myckte mer, kollade Face off med mamma och chillade. Idag då, samma gamla (kom till skolan, bgs) sen hade jag svenska kp, världens sämsta lärare. Hatar henne verkligen! Efter svenskan så var det föreläsning, haha det var fan kul. Efter föreläsningen var det lunch, äcklig mat som vanligt och jag orkade inte va kvar i skolan och Mimmi älsklingen skulle till fjällen (vi saknar dig gumman!) så vi gick tillsammans till centrum sen tog hon bussen och jag fortsatte mot mig. Kom hem och sov två timmar, till 3 sen mötte jag Emelie och Hanna i centrum och vi tog bussen till skärholmen. Gick runt lite, sen mötte vi Firre så han gick runt lite med oss. Sen lämnade han oss och vi gick in på h&m och där köpte jag en foundation, en bh, rosa nagellack, ansiktsmask, hårspännen och en tröja. Asnajs faktist, sen gick vi in på six och där köpte jag örhängen. Orkar inte lägga in bilder på allt, så ni får nöja er sådär.
Nu har jag precis duschat med matolja, min hud är baby len hehe. Ska äta plättar nu och sen blir det plugg & one tree hill! Kyssar

I found out, life is nothing without you

Hello. Sorry för dålig uppdatering, men jag har för det första inte orkat skriva och inte haft så mycket tid. Men nu har jag tid och orkar, sitter hemma just nu. Gick från skolan för jag hade världens huvudvärk och nu har det blivit lite bättre.
Gårdagen var väl som vanligt, jag och Emelie gick upp fixade oss och sen åkte vi till skolan, jag gick hem till mamma innan för bussen kom dit typ hel och jag ville inte vara i skolan en halvtimme själv. Fixade mig lite och sen mötte jag Mimmi i centrum och så kom vi typ 5 minuter sent. Vem bryr sig? Efter bgs så var det lite föreläsning och sen chill.
Back to idag, vaknade 20 i åtta gick upp fixade mig, slängde på mig lite kläder och fixade håret snabbt och sen drog. Kom exakt när vi började, planerade dagen och på förmiddagen satt jag mest och kollade rakt in i väggen. Jag orkar verkligen inte göra någonting längre (vissa vet varför). Men jag måste skärpa mig.. När väggen blev tråkig hade jag engelska kp, ännu tråkigare. Satt och smsade med några och var allmänt okoncentrerad. Fick tuggummi av Ann (vet inte varför men alla fick) och sen hade vi lunch. Det var någon kyckling sak, det ända positiva hittills. Sen orkade jag bara inte mer, bestämde mig för att gå hem och här är jag. Har gjort klart det jag skulle i svenskan och läst lite till kursen. Mamma är uppe och handlar, så är själv. Skönt. Behöver samla tankarna och allt det där. Imorgon så ska jag shoppa och sola med Emelie, längtar! Ska bli riktigt najs tycker jag. Men nu blev det sjukt långt hår, ska lägga mig i soffan, lyssna på deprimerade låtar och gråta nu. Ha det bäst.. tillskillnad från mig. Hejdå

Face off

Men tja!
Nu har vi typ nyss kollat på 90210, haha något program jag aldrig sett men det var fett bra. Jag fick som sagt sova här kanske ni fattar, egentligen skulle vi plugga men yeah right? Ingen av oss pallade, men men vi har bara chillat och ska snart se på Face off, haha älskar den!
Men orkar inte skriva hejdå

Happy!

Ja fyfan vad jag är glad! Jag har köpt väskan och min älskade bok har kommit, ååååh går inte att beskriva hur glad jag är!
Hihihi, jag och Emelie träffades iaf gick hem till mig och snackade lite och kollade på repris av melodifestivalen sen bestämde vi oss för att åka till Skärholmen. Gick runt lite där och sen köpte jag min väska (lovelovelove) och sen ja åkte vi väl hem. Så nu är vi hemma, och ska försöka övertala min mamma om att jag ska få sova hos Emelie inatt, wish me good luck!
So let's try, hörs senare alla glada!

You're the missing piece I need

Tja, kom hem från skolan för ett tag sen. Mamma är på möte. Är själv hemma. Naaaajs! Mamma lämnade lite pengar så jag kunde köpa mat, men jag är inte hungrig så jag tänker spara dom tills min shoppingdag som kommer vara någon dag denna vecka, har massor på inköpslistan! Här är allt jag ska köpa/göra:
En väska
Foundation eller puder
Sola
T-shirts
Underkläder
Nagellack
Mja det var allt, när jag har fått alla mina pengar så kommer jag ha ungifär 800 spänn så det blir najs. Just nu har jag nyss druckit oboy och ska snart fixa mig och gå upp och möta Emelie vid min förra skola, får se vad vi hittar på. Säkert något roligt som alltid!
Kanske borde skynda mig, fem minuter kvar tills jag ska gå.. Hehe pusshejdå

School

Tjafan!
Sitter i skolan just nu och har lunch. Började med bgs som vanligt, sen så var det verkligen chill fram till lunch (missade mitt kp hehehe) och sen har vi ätit nu. Köttbullar och makaroner, gött! Ska snart göra pp så jag väntar på att det ska börja. Efter skolan ska jag hem och lämna alla mina saker och sen ska jag sova tror jag. Är bajstrött.
Men nu måste jag gå pussiluss
En bild på min kära vän Lilja:
 Hon sitter på mig ... som vanligt

Suck.. måndag

Godmorgon folket!
Själv har jag precis duschat och klätt på mig. Känner mig superfresh såhär inför skolan igen... vad leker jag för? Haha det har bara varit helg. Jaja, ska väl snart börja fixa resten också och sen bege mig av till .. skolan.. suck.

Har bara matte idag på mitt schema och det är najs, får så hur mycket plugg det blir idag egentligen, men hade planerat att göra pp10 idag och kolla vad det är för frågor där sen jobba på det jag hade svårt med och göra om det imorgon. Smart jag är!
Idag som sagt ska min bror till falun och jag är faktiskt lite avundsjuk för jag vill också dit.. :$ det är sjukt najs där hihi.
Menmen nu ska jag börja sminka mig och fona håret och allt det där, pussen!

Natti natti bloggen

Nu är jag klar med allt på listan så nu väntar sängen för mig, inte för att jag är trött men det finns ingenting kul vid datan och pappa ser på beck.. Hatar beck haha.

Sov så gott alla hörs imorgon! Pusspuss

I just want the one you just to be

Hejs, nu sitter jag här och tar det chill. Snackar med Filip på msn också, min syssling Philip skulle logga in vid åtta sa han, tror ni han har gjort det? Svar nej. Och han lovade.. Fett tarrigt.

Jag har gjort en liten lista vad jag ska göra innan jag går och sover:
1. Välja kläder till imorgon
2. Packa ihop allt som ska till mamma
3. Ta ut linserna & smörja in ansiktet
4. Borsta tänderna
5. Dricka vatten
6. Gå på toa

Hehe gullig va? Ska faktist ta och börja nu, hörs imorgon ! Puss godnatt


With your words of love you heal me

Tjatjatja, nu har jag kollat klart på gg, och städat! Haha var inte speciellt noggrann för jag är ju så himla trött så pappa blev lite sur.. Men ska verkligen anstränga mig nu dom två sista gångerna!
Menmen, gossip girl var lika bra som vanligt åh vad jag älskar serien! Dör för den.
Imorgon är det måndag vilket betyder skola, blä orkar inte det. Fast det kommer vara ganska skönt att niorna och två basgrupper i åttan ska till falun, så kommer väl bli ganska tomt. Blir en vecka utan min bror också, skönt haha.
Men nu ropar pappa att det är mat, skriver sen puss

Paus

Hellu!
Nu har jag tagit en paus från städningen, haha är allmänt trött och blir bara tröttare när jag städar. Har bara kvar att dammsuga hela lägenheten och jag måste hinna det innan GG så kanske borde börja nu eller vad säger ni?
Har inte varit ute idag på hela dagen så efter GG så blir det promenad säger jag bara! Ska försöka få med mig bror min, han vill säkert köpa godis så då kan jag ju hänka.

Men nej nu ska jag sätta fart, byebye!
 Jag och Emelie back in the days.. I love you <3

Kanske lite sent såhär...

Eller vad säger ni? Jag vaknade nu hehe. Satt uppe igår till typ 2 och snackade med Philip för jag inte kunde sova, sen la jag mig i sängen och det var verkligen omöjligt att sova.

Jaja idag är det söndag, har inga planer tänker inte planera något heller för idag ska jag chilla hela jävla dagen, sååå najs! A juste ska städa också, och woho sen är det Gossip Girl ikväll också, me like.

Ska gå upp och äta frukost nu, hörs

3 doors down - Here without you



I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight
It's only you and me

Blir mycket videosar idag, hoppas att ni inte har något emot det! Puss och godnatt ... senare.

Det är precis såhär jag känner för dig

Mina humörsvägningar har redan svängt, så är på bra humör nu. Åh vad jag älskar den här låten, kommer ihåg att jag fick den av Hamza för typ 2 år sen i början när jag lärde känna han. Byt ut allt i texten mot honom istället för henne och förstå hur jag känner för en speciell person. Bara mina brudar som vet vem jag pratar om. Jag älskar dig och du vet inte ens om det.


Åh vad jag skäms över att vara svenne !

Vart fan är Sverige på väg?
Ni som kollade på melodifestivalen, hur fan lyckas den där låten vinna och snälla snälla komma tvåa? Ärligt talat, jag skäms!
Har lust att sticka ner två fingrar i halsen och spy just nu, blir fan äcklad av låten bläbläblä!
Först när juryn rösta så blev man liksom "yes nu vinner måns" sen får han 12 poäng av tittarna ja ba kuuul nu sumpa dom chansen för honom sen får heat och emd jättelite poäng dom också och har ingen chans att vinna. USCH!
Ni som gillar låten (ingen) tänkte lägga in videon så ni kan spy lite ni också:


Aja, jag är sur nu bara så ni vet. Ska fortsätta prata med min coola syssling Philip nu och vara sur hörs när mina humörsvängningar börjar verka! Bye

Melodifestivalen

Nu blir det melodifestivalen med pappa! Ska bli riktigt chill och så får man väl drägla lite till min snygging hihihi. Smsa eller ring men bara om det är viktigt liksom.
Ha en för jävla trevlig kväll sötnosar!

Howie Day - Collide


Dead and gone

Hallu.
Nu har vi väl precis kommit hem från promenaden, eller ja.. jag och min älskade bror.. Åh klarar knappt av att vara ensam med honom i 10 minuter innan han börjar hålla på.. irriterande. Pappa skulle gå någon längre runda och det pallade inte jag idag så jag och Andreas gick hemmåt. Nu är jag på väg in i duschen men tog lite bilder när vi gick (från mobilen dock) men tänkte ni ville se lite:


Där har ni! Och ja jag är fläckig i ansiktet och har världens snyggaste jacka på mig, but I don't gick a fuck :) Pussen i duschen hörs <3

L ö r d a g

Hejhej
Har precis kommit hem från Sussie nu, snacka skillnad om mitt hår asså, det ser tjockare ut och det blev precis så jag ville ha det. Najs.
Sry för lite oseriösa inlägg typ igår och idag, men blir alltid så när jag är trött hehe, men nu är jag pigg. Såhär ser min dag ut ungefär:
Äta lunch
Gå ut och gå med familia
Plugga
Se på melodifestivaln (yey)
Duscha
Sova

Riktigt najs, men pappa ville typ att jag skulle va hemma idag så varför inte? Jag umgås nästan aldrig med min familj ändå så de kan vara najs att göra lite undantag. Är det bara jag som tycker det känns som söndag idag? Allt känns jobbigt och jag är trött och pigg på samma gång och det känns som skolan är imorgon fast det är ledigt imorgon. Hmm..

Jaja nu ropar pappa att det är lunch vi hörs senare! Puss på er
 Jag och min bror i våra bästa dagar


090314

Godmorgon!
Har precis fixat klart mig, så ska snart dra iväg till Sussie och tona håret mörkare. Najs.
Vi somnade väl runt 3 eller något inatt, och idag väckte hon mig vid 10 i 12 och vi har bara ätit frukost och fixat oss.
Efter jag har tonat håret har jag ingen aning om vad jag ska göra men hittar väl på något, aja byebye

Kväll igen

Hejhejhej :D
Vi sitter här och lyssnar på min snygging Declan Galbraith.. love him.
Har väl inte så mycket att berätta men hejdå då
 den är min nästa vecka :)))))))) nu ska vi kolla på film förresten kommer bilder imorgon

My life would suck without you

Godkvääääääll!
Nu är vi hemma, vi åkte till skärholmen istället och bara gick runt. De va chill, sen köpte vi godis :$$$$$$$$ hehehe, vi gjorde faktist ett undantag idag..
Ikväll ska vi bara ta det lugnt, bara så ni vet.
Orkar inte skriva hejdå

It's friday bitch

Tjaaaaaaaaa!
Nu har jag och Joanna precis landat hemma hos mig. 
Jag gick ju som sagt till skolan idag, satt typ och sov hehe var skit trött men nu är jag pigg. Slutade 2 och då drog jag och Joanna hem till hennes mamma och jag lånade lite kläder och drack oboy hehehe. Jag har saknat det :)))
Sen drog vi hem till moi och nu är vi här, vi funderar på att åka in till stan och då ska jag solisola och sen ska vi väl prova lite kläder maybe.
Har inte så mycket mer att berätta men jag mår bättre och det är h to the ärligt! Plus att det är helg nu yeeey.
Hörs väl antagligen senare, pussiluss

Äntligen frisk igen!

Hellu!
Dålig uppdatering jag vet, men jag vaknade igår natt av att jag mådde jätteilla och sen spydde jag så det va inte så kul. Så igår var jag hemma hela dagen och var sjuk, gjorde verkligen ingenting låg i soffan hela dagen och sov, kollade tv och film. Ganska najs förutom att jag hade 39 graders feber så jag stog ute på uteplatsen i t-shirt och de va asvarmt hehe.

Men nu mår jag bättre, har precis duschat så känner mig fresh, ska iväg till skolan ett tag orkar verkligen inte sitta hemma det är så jävla tråkigt! Finns liksom ingenting att göra. Plus att jag saknar Mimmi Joanna och Lilja, fast Lilja kommer jag nog inte träffa förrän på måndag... :(
Ska väl börja klä på mig och så nu, vi hörs senare!
Kyssar

L to the ista

HAR DU ? ..
Folköl i kylen:
Nepp pappa bantar just nu
Något husdjur: Nej fifan
Någon favoriträtt: Donken och pizza hehe
Någon flick/pojkvän: Nej tack
Puder på dig: Nej kör al naturel just nu mohaha
Några framtidsplaner: Nja
Någon sjukdom: Räknas adhd?
Gymkort: Nej men vill :(
Några kärleksproblem: JA
En homosexuell kompis: Näej
Duschat idag: Va troru?
Någon kompis som snarkar: Jaa haha
Någon vän som spelar i ett band: Syssling :D
Några mvg:n: Haha absolut inte!
Någon som förstår dig: Mm dom bästa
Tuff kompis som kan försvara dig: Haha jag försvarar mig själv 
Något beroende: Mina närmsta
Fikat idag: Nej godisförbud yu know
Nagellack: Japp rött
Någon vän som bor i ett annat land: Nej

VEM ? ..
Avskyr du: Nämner inga namn
Hånar du: HAHAHA de vill ni gärna veta va?
Delar du mest minnen med: Emelie utan tvekan!
Längtar du mest efter: Rebecka Olsson!
Stör du dig på: Han...
Gosar du med: Min snuttefilt
Lagar mat: My parents, och ibland jag
Diskar: Dööh? Diskmaskin
Tror att den är någon: Wannabes

VILKEN ? ..
Tidning läser du: Läser inte så mycket tidningar längre
Buss åker du oftast: 147
Frisyr har du: Ibland utsläppt och ibland toffs eller bulle
Dag fyller du år: 2 juli
Årstid föredrar du: Sommar sommar sommar
Stad är du uppväxt i: Stockholm

VAD ? ..
Gör du nu:
Snackar med några på msn och ska snart föna håret
Gör dig till en bra människa: Ööh? Fråga inte mig
Gör dig till en dålig människa: Jag kommenterar typ alla haha
Vill du arbeta med: Vill va journalist
Är roligast just nu: Ingenting
Har du på dig nu: T-shirt och strumpor
Har du för smink idag: Foundation, puder, mascara på dagen fast nu ingenting
Äger du för skor: Pallar inte säga ....... -.-
Har du för storlek i skor: 36
Läser du för bok: Just nu? Ingen
Ska du göra nu: Föna håret och sen sova

Kanske lite gammal låt men jag älskar den !


Glömde en sak........

..........Ville bara berätta att jag älskar dig Joanna, du är verkligen min bästa vän och fyfan vad kul vi har tillsammans. Våran humor är som...............går inte att förklara. Du är så jävla underbar och rolig att vara med och man tröttnar aldrig på ditt konstiga garv (hahaha)
LOVE YOU


/ Din bezzztis Ida

Just walk away

Tjalala
Har inte så mycket att berätta förutom att jag inte fick komma in på träningen haha så vi sket i det och åkte till stan istället. Hittade väääärldens sötaste skor på din sko! Dom är utan tvekan mina till våren!
Kan slänga in en bild på dom:


Lite små söta sådär, jaja vi gick in på gina och provade massa kläder också, hehe najs bajs . Sen gick vi till onoff och jag kollade på min baby, almost mine!

Gaaah vad jag längtar! Well kom hem runt halv sju, käkade lite och pappa gick precis när jag kom han skulle ut och promenera, hade jag också tänkt att göra med jag orkar verkligen inte det efter våran tripp i stan. Det var faktist jobbigt haha.
Menmen nu ska jag ta mig ett skönt bad och sen ska jag bara chilla framför tvn! Hööööres

Hittade du något där inne?

Hellu
Sitter här med Joanna och vi ska snart dra och träna, härligt värre.
Idag i skolan så började jag med att redovisa svenskan, yeey och sen hade jag engelska kp till lunch. Sen åt vi lunch och de va tacos, haha helt kaos. Efter lunchen så gjorde jag klart uppdraget så nu har jag äntligen lämnat in det! Sen någonstans efter det så gjorde jag klart hela steg 16 i engelska och redovisade det, så ligger en hel vecka före! Pluspoäng som fan till mig idag asså!

Aja, efter skolan så gick jag och Joanna till centrum och köpte frallor och sen på tåget mötte vi min mami och jag tiggde pengar men hon hade bara 20 spänn men ska väl antagligen få mer när jag kommer dit, woho. Vi kom väl hit runt .. kommer inte ihåg men vi kollade klart på "what a girl wants" och sen åt vi.
Men nu ska jag vara social as usual, cya l8ter


Refresh

Godmorgon alla som är uppe! (ingen..)
Nu har nyss klätt på mig och innan det var jag så jävla duktig så jag gick ut och gick imorse helt själv. Asfint väder fast kanske en aning mycket snö.
Jaja, har duschat och håller på att sminka mig just nu, ska möta Joanna vid ica om en halvtimme så denajs! Måste äta frulle också, är dö hungrig.
Vi höres babes <3
Take my hand and we'll make it I swear - Ida Dahlström


Tonight I'm gonna take you higher

Godkväll folket.
Nu sitter jag här inne i mitt rum helt ensam haha. Efter det andra inlägget så väntade jag tills pappa kom hem och då åt vi och sen tog jag en dusch och sen kom svenssons hit och fikade så de va najs. Men sen började dom prata om moppar så då drog jag och satte mig här istället. Dom ska snart gå hoppas jag (vill sova). Imorgon ska jag träna med Joanna hehe, fan va grym jag känner mig på riktigt asså!
Blir inget långt inlägg nu, men vi hörs imorgon love you all
Since you been gone, I can breathe for the first time - Ida Dahlström
 Jag i mina bästa dagar

Right round

Hellu!
Nu har Joanna precis lämnat mig här, är själv hemma för pappa är typ på badminton och brur är hos mamma men dom kommer säkert snart.
Jag och Joanna gick som sagt hem till mig efter skolan och pluggade, jag jobbade med svenskan så är snart klar med den *yey* och sen vid typ halv 5 så gick vi promenad, vi ska antagligen inte gå senare eftersom jag kom på att vi ska fira min farsa hehe.
Menmen, har väl inte så mycket att berätta direkt, men vi hörs!
When you said that you love me, you were just dicking around - Ida Dahlström

Tisdag

Morsning på er!
Sitter i skolan nu, hann inte skriva imorse men Joanna kom till mig halv sju och då drog vi ut på våran fina promenad. Snöstormade också, jättekul. Kom tillbaka till mig vid 10 över sju och då sa jag grattis till min pappa för han fyller 41 idag! Grattis grattis. Sen fixade vi oss och tog 59 bussen och sen tåget. Kom till skolan runt 20 över, satt och snackade lite i cafe innan bgs. Min dag ser ut såhär:
Jobba med uppdraget fram till lunch
Lunch
Skriva pp10
Se på fjorton suger
Bgs
Slutar
Åka hem till mig med Joanna och plugga
Promenad
Middag
Promenad igen haha
Duscha
Sova

Härligt dag ellerhur? Tycker jag, men nu ska jag fortsätta jobba har bara skrivit tre meningar hittils haha.
I just want the one you just to be - You know who

Kör en lista sen godnatt.. slocknar snart

UTSEENDE
[x]Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser,läsglasögon.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[  Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

EGENSKAPER
[x] Jag är omtänksam.
[x] Jag har lätt för att bli svartsjuk.
[/] Jag är snål.
[ ] Jag är fåfäng.
[ ] Jag är utåtriktad.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Jag har minst ett halvsyskon.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion. hahahahahah oseriöst
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har festat mitt i veckan.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Replay.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Sju onödiga saker ni inte visste om mig..

  • Jag älskar att gå men jag hatar att springa
  • Jag älskar oboy och isvatten, my drogs
  • Jag skulle kunna få MVG i alla ämnen om jag bara skulle anstränga mig mer
  • Jag älskar att ha myskväll hemma och föredrar inte fest framför det
  • Jag är hungrig hela tiden men jag äter nästan aldrig
  • Jag älskar att läsa, böcker tidningar allt
  • Jag kan nästan alla låttexter och jag kan lära mig en ny på några timmar

Lite onödig information sådär, enjoy!
Ida Dahlström


Go fresh

Nu har jag precis kommit hem från en skön promenad med Joanna. Vi gick ganska långt men det tog bara en halvtimme för vi typ "powerwalkade". Det var asnajs och vi bestämde även att vi ska ha godislöfte till nästa tisdag (får se hur det gör men ska verkligen försöka fixa det) och om det går bra ska vi fortsätta. Sen ska vi även gå en promenad imorgon bitti typ runt halv sju och efter skolan ska vi hem till mig och plugga några timmar och sen gå två varv av den rundan vi gick idag vilket kommer ta ca en timme. Sen har jag även bestämt för mig själv att jag ska gå rundan ett varv varje kväll resten av veckan, hehe jag ska verkligen fixa det här nu, wish me good luck!
Jaja, nu ska jag snart äta och efter det ska vi tydligen ner till svenssons och fixa lite snabbt och sen ska jag hem duscha städa och sova.
Kommer antagligen inte skriva mer ikväll men om ni har tur får ni ett litet inlägg.
Baby du är den ända som kan få mitt hjärta att slå snabbare och långsammare på samma gång - Ida Dahlström
 Hehe liksom vilka är det där? Känner inte om alls...

Måndag

Hallå där.
Sitter hemma hos min pappa med Joanna nu och dricker mer haha. Den va typ skitäcklig, hehe.
Slutade skolan två och då drog vi hit och chillade galet, vi ska se på film nu och äta lite och senare ska vi gå promenad. Najsnajs.
Men nej jag måste vara social nu, ciao.
I can't take, seeing you with her cuz I know exactly what u be - Ida Dahlström

2 cool 4 school

Tjaaaa!
Sitter i skolan just nu och väntar på att Matilda ska hjälpa mig att fixa word, kommer inte åt mina filer.. Irriterande.
Vaknade av mig själv typ halv sju imorse och kunde inte somna om, hade tänkt att gå upp en timme senare egentligen men whatever. Fixade mig och allt och sen drog jag till skolan, hade bgs och sen ph direkt efter. Sen hade jag matte kp klockan 10, haha det var astråkigt verkligen men jag plågade mig igenom dom 45 minuterna. Sen var det lunch och det var inte speciellt gott, men jag var hungrig så jag åt ändå.
Efter lunchen gick vi till centrum och chillade lite och sen var det back to school. Och nu sitter jag här hihi.
Men ska fortsätta dampa nu, cya!
Jag pissar snett på våra stunder som var kärleksfulla - Ida Dahlström

20.01

Hej på er!
Nu har jag kollat klart på Gossip Girl, oh gosh vad jag älskar det. Det jag hatar är att det slutar precis när det händer något spännande som alla serier gör och så får man gå och vänta en vecka på nästa avsnitt, jobbigt!
Min dag har sett ut ungefär såhär:
Kollade på one tree hill
Duschade
Åt nudlar
Kollade ännu mer one tree hill
Åt middag och kollade på one tree hill på tv och sen gossip girl

Hehe har inte pluggat någonting idag så får ta igen det imorgon, men nu ska jag baka chokladbollar och se på one tree hill!
I can walk a thousand miles to be with you - Ida Dahlström

Söndag

Godmorgon!
Har faktist precis kommit upp ur sängen, skönt att få sova ut idag med tanke på att jag somnade ett igår.
Jaja, har inga planer för idag utom plugg, One tree hill och Gossip Girl. Får inte missa Gossip Girl asså, jag bokstavligt älskar det programmet! Och så är det ju ett plus att Chuck och Nate är skitsnygga också haha.
Har inte så mycket att berätta just nu förutom att jag ska äta frukost snart och att min mobil fortfarande inte funkar, kanske ska ringa pappa och be han ringa till kundtjänsten nu..
Men vi hörs!
Sometimes I wish I were an angel, sometimes I wish I were you - Ida Dahlström

Twilight

Morsning!
Har precis kollat på Twilight, äntligen har den kommit med bra kvalité! I love it haha. Pratar med Emelie på luren också, haha vi sitter och garvar åt ingenting som vanligt. Har bara chillat hela kvällen faktist, jätteskönt. Och imorgon ska jag nog vara hemma och plugga hela dagen lång! Skoj ellerhur?
Men ska vara lite social mot Emelie hade jag tänkt, så vi hörs!
So never think, just hold on - Ida Dahlström

Riktigt lycklig!

Det är sant! Nu är jag riktigt jävla lycklig! Fick höra att fjärde twilight boken har kommit ut på svenska, så länge vi båda andas och nu har mamma precis beställt den till mig. Den skulle ju egentligen komma den 12 mars, men åh vad lycklig jag är att den redan har kommit. Nu kan jag inte vänta tills jag får hem den. Så vad säger ni, har ni läst böckerna? Om ni inte har det säger jag bara - läs dom. Man fastnar i böckerna och kan verkligen inte sluta läsa. Det står på baksidan: Varning beroende framkallande! Och det stämmer så himla bra.
Så läs den folket och så hörs vi sen okej?
Du tror du är så jävla speciell din hora, men du är precis som alla andra - Ida Dahlström

070309

Hej!
Nu håller jag på att fixa min mobil, fast jag vet inte vad jag ska göra. Har gått in på kundtjänst och allt det där men då måste man ringa till dom och det orkar jag verkligen inte. Fast pappa snäll som han är skulle typ göra det senare.
Jag och Emelie tog bussen vid halv två typ mot Fruängen och jag gick av vid mig och Emelie fortsatte till Fruängen för hon skulle träffa andra Emelie. När jag kom hem åt jag lunch och sen har jag bara kollat på ett one tree hill avsnitt (älskar älskar älskar) och nu ska jag försöka fixa med min mobil, jag är deprimerad.
Puss på rumpan!
I just want to be close to you - Ida Dahlström

Lördag

Godmorgon!
Nu har vi vaknat för ungefär en timme sen, och vi kollar på Gilmore Girls och har precis ätit frukost. Vet inte vad vi ska göra idag, men vi får väl hitta på något hihi. Min mobil är helt störd bara så ni vet, jag kan inte ta emot sms men jag ska be pappa ringa till comviq när han kommer hem för jag blir deprimerad när jag inte får sms haha.
Men nu ska jag fortsätta kolla, ciao!
I really hope you still want me the way I want you - Ida Dahlström

Fredag

Men godkväll!
Nu har vi precis kollat på låt den rätte komma in, hihi jag har ju redan sett den men den är så himla bra! Så värd att se asså, fast den är ganska äcklig ändå haha.
Men men, efter det förra inlägget åkte vi hem till mig och hämtade mina saker och värmde oss lite och sen tog vi bussen tillbaka. Lämnade min väska och sen gick vi till gulan och köpte godis till kvällen. Haha vi har hur mycket som helst kvar (förstår inte) men det är ju bra ändå.
Emelie sitter och kollar på tv nu så jag ska joina henne, hörs imorgon!
I love you but you just don't get it - Ida Dahlström


I'm back

Hejhej folket, nu är jag tillbaka på den här bloggen.

Just nu sitter jag hemma hos Emelie och chillmyser. Var i skolan idag och jobbade jättemycket (bra jag vet) lämnade in bilden och jobbade med uppdraget. Sen slutade jag två och då träffade jag Emelie och vi gick hem till mig hämtade pengar och drack oboy sen stack vi hit. Vi va barnvakt åt hennes söta lillebrosha som jag äääälskar haha ! Och nu vet jag inte vad vi ska göra, men nu bestämde vi precis att jag ska sova här men nu måste vi skynda oss skriver sen! Puss

RSS 2.0