300409

Men tjaaa! Nu ligger jag här med Joanna i hennes säng och vi ser på "bring it on - in it to win it" och jag har redan sett den men whatever?
Chillnani idag då, vi var nere vid brasan och Lilja kom och sen var vi med Lisa och Emelie. Joannas kompisar höhö. Vi gjorde inte så mycket, träffa på pappa och han va typ lite smått packad. Haha. Vi gick till svenssons ett tag också och hoppa studsmatta sen gick vi tbx till brasan och sen vid 10 gick vi hem.
Imorgon så ska vi hem till mig vid halv två, 2 och sen möta Lilja vid 3 tiden och dra till älvsjö och kolla en sak sen till söder och sola.
Menmen ska dra nu pusssss

Snälla låt mig se dig le baby

Om ungifär 45 minuter ska jag börja röra på mig, har duschat och fixat mig och ska bara packa och chilla. Mamma hänkar med mig till c för jag ska få pengar. Tjoho, sen ska jag till Joanna och vi ska äta och så sen ska vi dra till någon brasa där. Vet inte vart den ligger haha. Aja ha en lyckad kväll för det ska jag ha!
 Anledningen till att jag satt en bubbla där var för att det ser ut som jag har ballongmage.. Så då vet ni det, men det har jag på mig ikväll + mina klackar till det! Naaaajs.

Torsdag

Men hejsan! Länge sen! Haha nej men tja läget? Vaknade tio i åtta imorse, bättring på g! Fixade mig och så kom jag till skolan kvart i 9. Orkade inte gå in till bgs så satt i matsalen och väntade på dom andra. Sen slutade dom och så skulle tydligen jag Lilja och Joanna stå i köket men vi hade kursupptakt som vi gick på innan. Haha den var faktiskt kul. Tjoho, sen kvart över 10 stog vi i maten. Slutade kvart i två ungifär och vi fick en chokladboll, dricka och en chokladmuffins. NAJS! Drog mig hemmåt och har inte gjort så mycket. Ikväll är det valborg men Lilja kunde inte idag så vi ska göra våran grej imorgon istället I hope! :D Haha herregud vad kul vi kommer ha. Så ikväll kanske jag ska sova hos Joanna och vi ska bara ta det chill, kolla någon brasa och mysa. Tycker jag låter trevlans.
Aja gtg now byebye

290409

Hej sötnosar! Har precis kollat på "the house bunny" haha så jävla skön film. Har ätit en jävla god kycklingsallad också, me like. Jaja idag har jag verkligen inte gjort någonting. Skönt ibland att bara stanna hemma och slappa. Imorgon är det torsdag och då ska Mimmi min älskling åka till danmark!! Buhu kommer sakna ihjäl henne.. Och på fredag är vi ju lediga, trevligt! Har lite planer med Lilja men får se om det blir nåt. Får hoppas på det och jag tänker inte berätta vad vi ska göra om det blir något! Hihi känn på den.
Nu ska jag duscha. Over and out /i
 
Haha shit vilken gammal bild.. Tagen sommaren 08

All eyes on you

Hej hej och ännu mera hej! Vet dålig uppdatering, är inte så bra på sånt... Nej driver har bara inte orkar och haft något skoj att skriva. Menmen nu är jag tbx igen, igår hände inte så mycket  drog till skolan, missade bgsen och aa jobbade nada. Efter skolan så drog jag och träffa Emelie min bästa och vi åkte hem till henne och passade hennes lillebrosha. Haha asså jag älskar honom! Så jävla gullig. Vi kollade på clueless och segade framför tvn. Sen käkade jag där och sen vid sjutiden så drog jag hem. Kom hem och duschade och satt vid datan som vanligt. Somnade innan 12 (!!!!!!) och ja.

Idag då, vaknade vid 20 över åtta gick upp fixade mig och sen när jag skulle käka frulle så kom mamma upp och hon brydde sig inte om att jag va sen så vi satt och käka och snacka haha! Ibland är hon riktigt skön. Aja mötte L,M och J i centrum någon gång efter nio och så gick vi till skolan. Haha gjorde nada satt i hockeyrummet fram till lunch sen käk och efter det drog vi till Joanna och hon skulle hämta lite  stuff och så drog vi tbx. Då började jag på mitt förkläde, haha äntligen har jag börjat. Det ska va inlämnat nästa fredag och det ska jag fan klara! Måste bara sy och så.. suger på det. haha. Sen vid typ kvart i två så drog jag mig hemmåt och mamma gick precis när jag kom hem, hon skulle typ till skärholmen. Och nu har jag bara ätit lite mellis och kollat tv och chill. Juste har gjort klart den där uppgiften så jag får vg på 15 i engelska. Haha yeeey. Är ju på 18 annars men fick bara g och ville ha vg. Intressant huh?
Ikväll ska jag vara hemma, har blivit så sjukt trött på sistonde orkar inte röra på mig någonstans för fan. Menmen får se vart dagen tar mig. Skriver ikväll kyss!

Jag älskar dig


Gumman jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan dig, tack för att du finns. Jag älskar verkligen dig Mimmi Nilsson

You're so beautiful, so damn beautiful

Men hejhej! Vaknade imorse och kände att det här kommer bli en riktig jävla pissdag. Och självklart blev det de, fixade mig och lyckades inte med någonting sminket blev cp och för att inte ens prata om mitt hår! Kom till tuben och missade den precis! Ååh fick vänta 10 min, kom till centrum och mötte Lilja och vi gick till skolan. Hade bgs, kul vekrligen. Fick tillbaka mitt no prov fick g. Tjoho har säkert berättat det redan. Sen svek hela min kropp mig och jag drog hem. Halvsov i typ en timme men lyckades inte somna helt *careface* och sen kollade jag på Twilight. Haha love den asså. Sen kom mamma hem med lunch, en billys hahahaha. Aja sen åkte jag hem till pappa någon gång och sen skjussade han hit mig igen. Lämnade mina saker och sen mötte jag Joanna. Vi gjorde ingenting så vi åkte till gamla stan och satt där i typ 2 min sen gick vi runt lite haha. Sen åkte vi hem igen och hon drog hem till sig och jag till mig och så käkade jag när jag kom hem. Sen vet jag inte vad jag gjorde, men nu är jag iaf här och mamma fixar världens bästa låt till mig, gissa vilken? heheheh måste kila nu hejs

Flipsyde - When it was good

You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

That picture of everything I ever dreamed
Now the picture's crashing down around me
Calls are coming in and we're looking at our friends
Wondering who's it gonna be

It was so good, once upon a time
It was a simple time, it was a good time
Now we got the perks and all the crème
And it's tearing us apart at the seams
But I remember

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

Yeah
Once upon a time it was real
Once upon a time I was thrilled, to get yo call
Then I could get yo all
Then I could get your heart
Now ain't the same
Seem like now it's a game
Once was reckless, but now it's tame
Once was real love and now it's fake
Who would've known this path we'd take

Yeaahhhh

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

Ingen rubrik

Godkväll! Har precis kollat på "Yes man" haha riktigt skön film där! Ja vad gjorde jag innan det... Öh.. Nada. Har inte pluggat någonting idag, men hey whatever. Kan plugga imorgon ist. A juste kollade gg, asså dom borde visa det typ varje dag istället så man slipper gå och vänta en hel fucking vecka.
Nu ska jag borsta tänderna och sen s o v a. Helt fucking död. Peace

I love you and you don't know anything about it

Hejsan! Sitter och läser min gamla dagbok från 07 haha. Herregud säger jag bara! Jaja, Joanna gick precis. Hon var här en liten stund och vi kollade på Uptown Girls. Love den! Innan hon kom så käkade jag och farsan pizza. Myms! Och ja jag kom väl hem runt 2 tiden och herregud vad skönt det var att duscha! Kände mig verkligen superofräsh från igår. Menmen. Imorgon är det måndag.. suck. Ska försöka plugga så bra jag kan ändå, har bara matte kp imorgon. Sen efter skolan ska jag och Joanna hem till mig och plugga.. *host*. Nej men vi får se vi kommer väl plugga ett litet tag iaf. Sen vid halv sju ska hon dra sig hem och då ska jag även till mami. Sen på kvällen ska jag bara ta det lugnt!
Nu ska jag bestämma någon film att se fram till gg, orkar verkligen inte plugga.... znark.
Hörs!

Söndag biatch

Godmorgon påre! Har nyss ätit frukost och snart ska vi röra på oss dom ska nämligen skjussa hem oss och sen ska mimmi klippa sig. Gårkvällen blev lyckad som fan, kan väl berätta lite.

Började med att Lilja kom hit runt fem tiden och så chillade vi lite och sen runt halv sex gick vi ner till badet. Satt och lyssnade på musik, käkade mums och bara pratade. Haha alla som skulle komma bangade utom Leo och Eddie och dom kom vid typ halv åtta, åtta tiden och då blev det fart asså. Haha jag vet inte riktigt vad vi gjorde, satt på filten och chillade och pratade sen gick vi runt massa där. Trevligt värre asså. Sen vid halv 11 blev Lilja hämtad och sen en typ halvtimme senare blev Leo hämtad också. Sen vid halv 12 så åkte Eddie och då gick jag och Mimmi hem. Haha ja när vi kom hem så satte vi på harry potter och den flammande bägaren där snyggingen är med. Asså han i twilight. Tjoho! Jaja sen däckade vi i sängen vid halv 3.

Och idag väckte Mimmi mig för en timme sen och har bara käkat och packat ihop mina saker. När jag kommer hem ska jag duschaduschaduscha och sen blir det plugg och vid sjutiden. Guess what? Right Gossip Girl. Hehe min kväll kommer bli trevlig.
Måste tagga ciao!


Little bit sarcastic

Hej! Gissa vart jag är nu? Jo jag sitter på Mimmis balkong och schteker. Bredvid mig står Anders och röker haha och så sitter Mimmi på min andra sida och solar. Lilja kommer snart hoppas vi på :D haha då blir det najs. Sen vid sex tiden ska vi röra våra arslen ner mot badet. Najsnajs.
Menmen har inget mer att berätta men ciao! Ha en trevlig kväll ;)

L ö r d a g

Tju! Har precis vaknat.. sajk. Joanna drog vid 10 och jag var tvungen att låsa dörren efter henne och såklart kunde jag inte somna om efter det. Yey.. Menmen jag satte mig och kollade på "A walk to remember" istället och fyfan vilken bra film. Grät typ hela tiden haha. Aja sen när filmen var klar typ vid 12 så gick jag in i duschen och så kom pappa hem när jag var klar. Han hade köpt med sig frallor så jag blev gladglad. Och nu har jag nyss ätit och ska väl snart börja fixa mig lite och sen vid 3 tiden ska jag röra mig mot Mimmi. Chansar på att det blir ett inlägg innan vi drar till älvsjö badet men annars så hörs vi imorgon okej?
Ha en trevlig dag! Pussisar


I never want it to be this way...

Hej folket! Vakna eller? Haha jag och Joanna ligger i varsin säng med varsin data och ja chillar. Osociala men hey we don't give a fuck? Jag kom ju på att jag har glömt att berätta om imorgon! Joanna ska vara hemma halv 11 och jag kommer inte kunna somna om då säkert men ibland är det skönt att vara uppe i god tid! Aja när hon har dragit ska jag antingen somna om och gå upp vid typ 12, 1 tiden eller så tar jag en dusch och sen chillar galet fram till typ 3 tiden. Då ska jag röra mitt feta arsle hem mot Mimmi och så möter hon upp mig någonstans så drar vi och fixar lite food inför kvällen. Sedan blir det hemgång till henne och fixa iordning allt och sedan ska vi dra ner till älvsjö badet och chilla där, eller ja inte bara vi såklart. Vi ska ju möta upp massa andra också hihi, får se var kvällen leder oss. Joanna kunde tyvärr inte komma men vi får ha kul ändå hihi. Sen ska jag slagga över hos Mimmi och det blir ju mys! Söndagen blir  väl vara med Mimmi ett tag, sen hem plugga och gg som vanligt.

Jag och Joanna ska snart dra och lägga oss men broshan har badrummet och vi orkar inte röra på oss än, så blir väl att sitta uppe ett tag till. Juste! Jag har skaffat en ny favoritlåt, den heter "When it was good - Flipsyde" herregud älskar den! Kan tyvärr inte lägga in videoinlägg haha synd min data är för liten. Men ville bara berätta för er att den är riktigt grym!
Nu ska jag dra iaf, hörs imorgon sov så gott sötnosar!
 All work and no play....

When it was good

Hellu! Haha konstig kväll asså, började med att två bussar var inställda, asså vi skulle ta en mot södertälje och den var inställd och nästa också :s. haha så vi kom till heron typ efter sex. Aja vi mötte Lilja och Mimmi och så gick vi och käka, jag och Joanna nyttiga som vi är .. hosthost. Aja vi åt donken och Lilja och Mimmi åt något annat skit. Sen efter  vi hade käkat så gick vi och ja jag vet itne vad vi gjorde. något iaf. Sen vid halv 9 kom pappa och hämtade oss och så åkte vi till svenssons och hoppade studsmatta. Tjoho ! Och vi kom hem för ett tag sen och nu sitter vi på uteplatsen och lyssnar på musik och äter glass :) mysigt värre!
Men nu ska jag vara social, puss!

FREDAG

Tjafan ! Har typ kommit hem för 20 minuter sen och har precis fixat håret. Dagen har varit najs, redovisade engelskan idag och det gick brabr. Vid ett tiden s gick vi och tränade och sen åkte vi och solade. Solade 22.40 och blev niggaaaa. Joanna står och väljer kläder nu och jag vet inte vad jag själv ska ha på mig men har kommit fram till jeans och tubtop hittills.
Nej men nu måste vi skynda bussen går om 35 minuter pussar skriver ikväll!

Lägg dig ner för du är sämst i turneringen

Godkväll folket! Har precis snackat med Joanna i tele om imorgon. Så dagen kommer se ut såhär (ungefär):
Skola
Träna med Mimmi och Joanna
Sola med M&J
Hem med Joanna och fixa oss
Möta Lilja och Mimmi på heron
Köpa biljetter och käka
Bio
Sen ska jag och Joanna hem till mig och så ska hon slagga här! Riktigt mysigt! Ska redovisa 17 i engelska imorgon också, har inte skrivit så mycket men wish me good luck ändå!
Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag typ.. sova.
Godnatt haha!

Under my nose

Hello! Sitter hemma nu och äter macka. Ganska gott sådär. Aja mötte som sagt Joanna imorse och sen kom vi till skolan runt 20 över och chillade till bgsen. Planerade dagen och sen var det sv kp typ direkt efter. Tjoho var jättekul, pratade om rökning.. Kul verkligen. Efter det vid 10 asså så redovisade jag 15 i engelska (igen men för röd pist, vill ha vg) men ska göra en uppgift till sen får jag vg. Sen (haha väldigt mycket sen) så var det typ lunch och då åkte jag och Joanna hit och jag hämtade mitt kurspapper och så käkade vi lite. Aa vi var väl inte här så länge, drog tillbaka till skolan och då satt jag med Joanna på hennes engelska kp och så jobbade jag lite med engelska vilket jag ska fortsätta med så fort jag har ätit upp. När vi slutat så skulle jag stanna och redovisa kursen och haha gissa vad? Jag kommer få vg på det! :D:D:D *dansar på bordet*. Värsta pluggisen jag har blivit hahahaha. Skoja med er!
Menmen nu är jag hemma och nu kom nyss pappa så ska snacka lite med honom och få min kompis som gick ut imorse men nu hade han köpt ny till mig :)
Pusshej!

Torsdag

Goddagens! Trötta? Inte jag faktiskt. Helt sjukt. Är ganska pigg sådär, mår prima. Vaknade för 20 minuter sen så sitter här och äter en macka och sen ska jag skynda mig till bussen. Ska möta Joanna i västertorp haha hon har cykeln så hon ska skjussa mig :D. Aja sen i skolan blir det hårdplugg, ska göra klart steg 17 i engelska och sen redovisa kursen. Wish me good luck!
Måste kila nu skriver senare puss!

Money can't buy me love

Mors! (haha) har precis städat. Trevligt för er va? Jaja jag och Joanna gick iaf hem till hennes mamma och kollade på "Cant' buy me love" den är riktigt tyng. Sen vid 4 tiden så tog jag tuben till fruängen och sen gick jag hem till mamma och hämtade lite stuff. Runt 5 tiden drog jag mig hemmåt och då drog alla precis så blev själv hemma. Najs. Städade lite och så snackade jag med några på msn. Nu är jag klar och ska snart äta, sen blir det dusch och plugg skriver kanske senare byebye!

Ondsag

Tjatja! Läget då? Sitter hemma hos min farsa just nu med Joanna. Fick plåga mig själv upp imorse var astrött men jag klarade det! Tjoho. Gjorde inte så mycket i skolan, hade engelska kp och det var ju jättekuuuuuuul. Sen var det lunch och nu är jag och Joanna här. Vi ska snart dra till hennes pappa och sen till hennes mamma. Dock skippar vi skolan helt hihihihih. Busiga vi är. Sen vid typ kvart i 4 tiden ska Joanna och Mimmi träna och jag ska till mamma.
Skriver senare nu ska Joanna ha datan pusspuss

T-isdag

Hejhejhej.. och återigen hej.  Sitter här i min säng och coolar mig. Haha har ätit middag och lite så, jag behöver plåster så pappa sa att vi skulle gå och köpa det för ca en timme sen men ska försöka få honom att gå nu. Annars kommer mina små fötter börja förblöda haha. Lite onödig informaion sådär. Resten av min vecka kommer se ut såhär:
Imorgon: Skola + idrott till 4. Åka hem plugga lite engelska sen typ dö hemma.
Torsdag: Skola sen träna med Mimmi. Sen blir det väl hemgång och dö igen hemma.
Fredag: Skola, sen träna med Joanna sen sola sen dra till heron och möta resten av brudarna sen blir det käk och bio.
Lördag: Inga planer än
Söndag: Inga planer än.
Trevligt va! Hare bra ska tagga nu


It would be like I never existed

Lovar du att vara ärlig?  Absolut!

Du heter: Ida Dahlström

Smeknamn: Idunn haha 

Låt som när du är ledsen sörjer till? Abstrakt kärlek, alla har sin själ typ

Beroende av: Mina närmsta, pengar

Vad behöver du mest just nu: Men gud svår fråga .... Tror en pojkvän asså

Vad tror folk om dig? I dont give a fuck
Stämmer det? Absolut!
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och min rumpa haha

Vad säger du för att imponera på någon? Folk imponerar mer på mig än vad jag gör på dom

Hur imponerar man på dig? Få mig att skratta!
Brukar du skratta för dig själv?  Haha oh ja

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jupp :) vad roligt (a) :) <3

Var bor du? Hägerstenåsen & Fruängen

Trivs du där: Inte i fruängen men hägersten är helt ok

Äger du några converse: Nej men ska köpa i helgen typ :)

Sprit, cider, vin eller öl: Cider!

Vad har du för mobil: Sony Ericsson 5... något

Nästa mål i ditt liv: Bli smal till sommaren!

Hur svarar du i mobilen: Hallå?

Vem ringde du senast? Joanna

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Pusspuss"

Antal timmar sömn inatt: Mja somnade 12 och vaknade sju så räkna ut resten själv

Sov du ensam: Mm
Brukar du komma i tid: När jag är hos pappa, aa. Hos mamma när jag känner för det

När mår du bra: När alla är glada och på bra humör mår jag som bäst!

När blev du fotad senast: Don't know

Hur känner du dig nu: Mätt som en plätt!

Vanligaste färg på dina kläder: Svart grå och typ vit

Vad tycker du om fötter: Haha fyfan!

Vad saknar du: Gosh, typ förra sommaren!
Favorit dryck på morgonen: Oboy

När brukar du oftast gå och lägga dig: Typ halv 11, 11

Är du blyg? Nej inte direkt

Sysslar du med någon idrott: No

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Annars går man förbi en gång till.. 

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Runka

Är du nöjd med ditt liv: Nja

Vad är det värsta du vet? Typ falska personer som sviker en

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika från vecka till vecka, beror på liksom
Vad längtar du till? SOMMAREN

Har du bra vänner och äkta vänskap? Dom bästa 

Vad är det finaste du fått? Haha ett jättegulligt halsband från *****

Om fem månader: Är det oktober.. typ

Om ett år?: Fyller jag byxmyndig
Du samlar på Nada

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Emelie eller Mimmi

Har du strumpor på dig nu: Aa helvita

Är det okej att gråta: Sen när blev det inte okej ?

När grät du senast: Var väl ett tag sen

Bär du glasögon eller linser: Yes linser

Har du piercing: Bara öronen, vill ha navel och tunga

Vill du gifta dig: Nej

Vill du ha barn: Fuck no

Är du bra på att laga mat: Yes värsta kocken..

Är du flygrädd: Nej älskar att flyga
Hur vig är du: Inte alls 

Vilken är din favoritglass: Chokladkross och Ben & Jerry's Half baked

Tror du på ett liv efter döden: Kanske

Bor dina föräldrar tillsammans: Nä

Vilken ögonfärg har du: Blue

Röker du: Slutat med sånt :D
Hur ofta tränar/motionerar du: När jag orkar

Vad är det viktigaste i livet?: Vet inte men lev bara livet för det kanske är din enda chans!


It's never the right time to say goodbye

Tjenna! Kom nyss innanför dörren, har nämligen varit i stan med Joanna. Imorse var jag ju som sagt hos tandläkaren och det gick brabra. Ska dit igen om 6  veckor höhö. Kom till skolan vid 9 och då chillade jag som jag har gjort typ hela dagen. Haha fick tillbaka mitt pp fick godkännt!!!!!!!!!!!!!!!! äntligen efter ett år asså! Kung jag är, två steg i matte på två dagar. Tjoho! Aja efter skolan gick jag och Joanna först hem till hennes pappa och lämna lite saker typ(?) sen åkte vi till hennes farsa och hämta cash. Köpte lite candycandy och sen drog vi oss in till stan. Gick runt och kollade lite sen bytte Joanna lite kläder och sen åkte vi hem. Tog tuben till lilje sen bussen därifrån och ja nu är hon väl hemma skulle jag chansa på. Ikväll blir det bara chill hemma, orkar inte röra på mitt feta arsle utåt. Kanske för en promenad men får se hur  det blir med det!
De va allt från mig, hare braj!

Fabolous

Goodmorning sweety! Sovit gott inatt? Själv har jag inte sovit gott alls. Somnade runt 12, halv ett och sen kom jag på att jag ska till tandläkaren nu på morgonen 8.15 så vi måste åka snart. Tjoho! Fick plååååga mig upp vid sju och nu har jag faktiskt hunnit fixa mig och äta. Yey. Wellwell, kommer  väl vara i skolan runt 9 eller något har ingen aning om hur lång tid det tar.
Men måste skynda ska hinna borsta tänderna och så innan vi åker.
Have a nice day


Måndag

Hejsan svejsan! (haha?) Asså det är måndag idag och jag har nog aldrig jobbat såhär mycket på en måndag! Känner mig kung, har precis skrivit klart texten om tobak. Tjoho ligger lite före där eftersom redovisningen är på onsdag. Vilket betyder: behöver bara jobba med engelska imorgon. Orkar inte göra det nu är trött som ett bananskal. Har duschat, ätit och pluggat. Precis som jag sa.
Nu ska jag se på film, byby!

I just wish that you could see me, just for once

Tjatja och tja! Emelie gick för ca en timme sen och nu har jag ätit lite mackor och så chillat. Pappa kom nyss hem från promenad typ sen kommer Adde vid 8. Intresseklubben antecknar i know! Ikväll ska jag först äta middag, sen duscha, plugga lite engelska och efter det sova. Ska försöka komma i säng vid halv 11, måste sova tidigare med tanke på att jag somnade 3 igår. Tjoho! Menmen imorgon är det tisdag, no planer förutom i skolan då jag ska jobba kurskurskurs. Kul va? Nej för jag hatar kurs..... Suck men måste skriva klart om tobak och det!
Jaja gtg now, puss!

Le igen

Hejhej! Sitter hemma hos min far nu med Emelie. Idag ringde pappa och väckte mig imorse vid typ 5 i åtta så jag gick upp och stressade men hann i tid till bgs iaf. Efter bgs var det chill till halv 10 då hade jag ph som vanligt och sen hade jag matte kp men gick inte på det hihihihi. Sen lunch, äckligt så jag och Mimmi gick till centrum och chillade sen var det tillbaka och då gjorde jag pp10. Gick bra. Sen redovisade jag 11 i matte, asså hur kung är jag? WOHOHOHOH. Haha ligger bara två steg efter nu. Slutade vid 2 som vanligt och gick till centrum med brudarna sen gick jag hem och packade massa och sen mötte jag Emelie vid min förra skola. SEN så gick vi till tuben och åkte hem till min farsa. Lämnade mina saker och efter det åkte vi till donken (ovanligt va?) och käka glass. Myms. Efter det åkte vi tillbaka hit och nu har vi inte gjort så mycket chillat typ, Ingen hemma, naaajzzzz.
Ska dra nu ciao

Lalalalala

Hellu! Sitter och spelar sims för tillfället, snart  blir det gg najsnajs! Idag har jag seriöst bara spelat sims, men har varit så sjukt trött så det finns inte. A juste har ätit lunch/middag också för typ en halvtimme sen. Har inte så mycket att berätta men vi hörs väl ikväll eller imorgon pussi!

Sööööndag!

Godmorgon raringar! Sovit gott? Det har jag som fan! Haha vaknade typ för en timme sen, länge sen man fick sova ut asså. Jaja, har inte gjort så mycket förutom att käka lite frulle och så. Inga planer för idag, ska bara vara hemma. Riktig hemma helg det har vart asså, ganska mysigt ändå. Jaja, imorgon: skola. Fuck, vi ska lämna in en kursplanch(stavning?) och jag skulle skriva om tobak men hittar typ ingenting om det! Men ska typ göra det imorgon för då kan jag få hjälp av Annika.
Men nu ska jag spela sims och chilla galet, hörs innan gg! Puss
 Haha så gullig när jag precis vaknat, tjoho!

Går tillbax till den tid som var då jag får flashbacks

Hejsaaan! Läget då? Själv är det toppen, eller nä har ont i ryggen. Menmen bara stå på sig! Har kollat på robinson, det var riktigt trevligt när dom högg av två hönor och dödade en fasan. Mysigt liksom. Jaja, ska väl inte göra så mycket mer ikväll, ligga i sängen och chilla med datan. Min brosha och morsa sitter och kollar någon film på 4an men jag orkade inte kolla så siter i mitt rum och lyssnar på mjusik. Imorgon är det söndag vilket betyder chilldag. Ska väl se vad jag hittar på, kanske skulle va med August juste. Men får se om jag orkar haha. Har inte så mycket mer att säga men hare grymt!
 Haha en jättefin bild på mig och min brosha. Ett tag sen vid vinterviken typ. Möjs, saknar!

I don't want to miss a thing

Hejhej! Dålig uppdatering jag vet ,förlåt mig! Ska försöka förbättra mig. Aja igår var jag i skolan (wooho!) kom sent men det behöver vi inte gå in på.. Gjorde inte så mycket utom att jag jobbade med matte hela dagen. Slutade två och då gick jag hem och försökte övertala ´mamma om att få följa med till Mimmis land men nej det fick jag inte! Fick lite flipp, men åkte till stan med Emelie istället. Köpte nylonstrumpbyxor och solade. Blev en aning brownie haha najsnajs! Sen åkte vi hem till henne och hon åt och jag lekte med hennes lillebrosha så jävla söööt! Haha sen skjussade dom hem mig vid sextiden och då åt jag när jag kom hem sen chillade jag hela kvällen. Och idag så vaknade jag av att mormor kom in till mig vid ett tiden haha! Glömde bort att dom skulle komma menmen pallrade mig upp och orkade inte fixa mig men klädde iaf på mig och borstade håret och så. Sen hjälpte mormor mig med matten, gosh jag kan typ allt nu! Och sen gjorde jag klart steg 11 också! Asså grym eller vad? Ligger liksom efter mer än ett år i matte haha! Menmen jag ska försöka hinna nå 13 i matte den här terminen vilket är mitt mål. Får hoppas på det bästa. Dom åkte vid sex tiden och då kollade jag lite på "10 orsaker att hata dig" men har sett den förut så vid halv åtta gick jag in tog en dusch med hårinpackning och ansiktsmask så nu är jag freshy. Ska kolla på robinson nu skriver efter det pussar!


Listalista

Namn: Ida Dahlström
Födelse år: 1995
Bor:  Hägerstensåsen & Fruängen
Familj: Mamma, pappa och storebror
Gillar: Mina närmsta och pappa
Favorit plats att äta på: Donken I guess
Gillar: Sa precis?
Bästakompis: Mimmi Nilsson, Mirjam Derko, Lilja Romanevitch, Joanna Bergström & Emelie Asmundsson
Känsla just nu: Deprimerad och glad
Varför: Vet inte
Favorit mat: Haha ingen aning faktiskt
Vad har du på dig nu: Stor t-shirt bara, ska fixa strumpor fryser :(
Vad för smink har du på dig nu: Inget
Vad för smink brukar du ha: Foundation, puder, solpuder & mascara
Är du stolt: Över vad?
Har du rökt vattenpipa: Nej
Har du snusat: Testat, aldrig igen
Är någon kär i dig just nu: Inte vad jag vet
Vem: ?
Har du haft sex: Nej, oskuld
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: I mina drömmar
Vem/Vilka: Hehe
Är du olyckligt kär just nu: Typ
Håller du vad du lovat: Beror på
Har du dåligt självförtroende: Ja
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Har hänt
Har du lust att äta jordgubbar just nu: Aa skulle väl vara trevligt
Saknar du någon just nu: Mm

Tagen av Joanna älskar dig!

Tell me something I don't know

Tja! Dålig uppdatering i know, men har inte haft så mycket blogglust och därför inte skrivit något. Idag har sett ut som alla andra dagar, gå upp (i tid!!!!!!) fixa mig och sen dra möta Joanna sen skolan, bgs. Sen svenska kp, röklabb och sen lunch. Jaa, sen gjorde vi väl inte så mkt, pluggade lite allt möjligt. A juste hade hemkunskap också, kulkul. Sen efter skolan drog jag hem och då va m&m här så va med dom ett tag sen vid 5 åkte dom Då satte jag mig och spela sims ett tag, och nu har jag duschat och ätit. Ska snart sätta på en film och lägga mig i sängen. Chill. Imorgon är det fredag, ska va med Emelie efter skolan. Kanske ska sola, får se.
Menmen inget intressant att skriva, hare brajj!

Ta mig tillbaka, bara en gång till

Hejsanhejsan! Sitter här med lite glass och ska snart sätta igång med att plugga. Har ju prov imorgon och jag skaaaa klara det! Idag "försov" jag mig, var så jävla trött så skippade bgsen. Kom till skolan 9, sen pluggade jag med kurs typ hela dagen fram till lunch. Då åt vi sen åkte jag och Joanna hem till henne och chillade där och hämtade hennes skor sen åkte vi till stan och kollade massa. Kom tillbaka till skolan vid 2, satt kvar till halv 3 sen gick vi till bussen och åkte till gympan. Fifan vad jobbigt det var, vi var fan tvungna att springa 3 km! Haha dog typ. Aja slutade 4, bytte om och så sen tog vi bussen till fruängen. Mötte mamma och sen åkte vi till skärholmen, fick med mig två par skor, en kjol, ett linne och en bok. Höhö kul. Har precis duschat btw, men måste plugga nu puss!

So close

Godkväll! Läget? Jo bra tack! Haha skoja. Sitter och lyssnar på en jättebra låt som ni inte får veta vilken det är :) Idag mötte jag August och Mimmi i centrum vid 25 över åtta sen gick vi och aa. Sen kom vi till skolan typ tjugo i, gick på bgs sen chill tills ph halv 10. Gick grymt, ligger efter typ ett år i matte! Haha orkar inte berätta om skolan, så¨tråkigt? Efter iaf så åkte jag och Mimmi hem till henne och pluggade lite eller aa hon gjorde. Mirre kom över och vi lekte lite så haha. Sen cyklade vi till coop och köpte glass. Det var smaskigt assååååå. Haha skoja, sen cyklade vi tillbaka och mirre drog då sen åkte jag runt sex. Kom hem åt lite sen spelade jag sims haha. Woho vilket liv jag har right? Sen har jag bara gjort det och fixat allt för sängen så nu ska jag lägga mig och kolla på film, får se vilken det blir. Men hare najs!

You're the new classic, fantastic

Godmorgon bloggen! Åh vad trött jag är! Somnade typ vid två inatt så har sovit typ 5 timmar. Woho! Är nästan helt klar, ska borsta tänderna och göra något åt mitt hår som ligger typ slickat woho fint! Aja skrev inget igår men jag kom till mamma runt 7 sen spelade jag the sims 2 haha tönt jag är men måste ju testa nya spelet you know. Skitkul haha! Satt där i typ 4 timmar hahahaha! Garvar.. Menmen runt halv 11 så stängde jag ner, tog bort sminket och fixade allt sen gick jag och la mig i sängen och kollade på "Another cinderella story" som jag har sett typ 10 gånger nu men den är så jävla bra och jag älskar musiken i den. :) Sen gjorde jag inte så mycket, somnade typ.
Idag är det tisdag och skola igen. Haha låter konstigt ska ju egentligen stå måndag ellerhur? Menmen det är tisdag och idag är det skola haha. Tror inte jag direkt kommer plugga något idag, haha första dagen efter lovet känns inte så bra haha. Är ju så jävla trött också, men får försöka mitt bästa. Har inga planer efter skolan men får se vad jag hittar på.
Ska dra nu ha en bra dag puss!

You make me breathless

Hej!
Sitter här i min ensamhet och gör ingenting. Emelie åkte runt 2 och då gick jag in och tog en dusch med hårinpackning och ansiktsmask. Fresh! Sen smörjade jag in mig med brun utan sol och lite så. Chill. Sen packade jag ihop alla saker  som ska till mamma och sen har jag städat rummet och lite så. Pappa och Adde kom nyss hem från Svenssons där dom har varit sen 1 haha! Kul va. Aja, pappa ska göra mat snart sen om kanske lite mer än en timme ska han skjutsa mig till mamma där jag sover inatt. Skulle egentligen dit imorgon men ville dit en dag då inte Adde är där. Mycket roligare då haha! Aja, jag sitter här med bara mascara, har blivit lite brunare i ansiktet. Haha var ju ett lik förut nu är jag bara allmänt blek. Yey! Imorgon börjar skolan då.. Känns som vi har sommarlov och att det inte alls är skola imorgon. Älskar vädret men skolan orkar jag verkligen inte med. Vi har typ prov någon dag den här veckan också, vet inte ens på vad! Åhhhh. Hatar skolan, ligger efter och allt blir bara jobbigt då.
Menmen nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och läsa "Ljusglimtar" så ciao!
 Sexiga jag vet, bjuder vi på! Döda mig inte Emelie :)

I really hope you still want me the way I want you

Godmorgon bloggen! Har vaknat för en liten stund sen och nu ligger jag i sängen och äter godis haha. Igår skjussade Emelie mig på min pappas cykel till coop forum haha! Riktigt duktig hon är asså haha. Sen köpte vi godis och typ ja.. Sen åkte vi hem för vi pallade inte vara ute så vi kom typ kvart över 10. När vi kom hem la vi oss i sängen och kollade på "The clique" som är så sjukt bra! Sett förut men ville se den igen och Emelie hade inte sett det. Menmen sen gjorde jag ansiktsmask och lite så sen somnade vi runt 1 jag däcka på dirr var så jävla trött. Sen vaknade jag idag typ 12. Emelie ska iväg till farsta med sin mamma och sen ska hon komma hit när hon är klar så då hinner jag duscha och städa lite hehe.
Have a nice 1

I need a man who takes controle

Godkväll bloggen! Mår ni bra? Det gör nämligen jag. Haha lite rim där! Sitter här med Emelie, vi ska snart bege oss ut. Hon har våfflat mitt hår och det är tjockt som fan nu haha. Aja, jag kom väl till Emelie runt halv 4 och då gjorde vi inte så mkt, hoppade studsmatta och kollade på youtubeklipp haha! Kul liv vi har, alltid. Sen vid tjugo i sju tiden skjussade hennes m&m hit oss, och vi kollade på gg. Hihi riktigt najs där! Älskar det... Fortfarande. Menmen efter gg så vart det middag, kyckling och potatisgratäng. Haha inte gott direkt men det var bara att käka och hålla käft! Sen har vi fixat oss till nu och nu ska vi nämligen dra så ha en trevlig kväll puss!

Hemma!

Gissa vem som är hemma?!?!?!!? Jo jag! Haha sant faktiskt. Blev väckt halv sex imorse.. Suck, bara att gå upp käka frulle och fixa sig.. Sen åkte vi typ runt sju tiden och så kom vi till centralen, köpte lite gott till resan och sen var det bara att sätta sig på tåget! Vi gjorde ingenting verkligen, satt med varsin mobil och lyssnade på musik och så haha. Sen läste jag även lite, haha resan tog typ 5 timmar. Jobbigt, men när vi kom fram så ser jag min schtekare till pappa stå där och vänta på oss så kramade ihjäl  honom lite och sen gick vi till bilen och åkte. Stannade vid ica, köpte lite frulle tills imorgon och sen åkte vi hem och lämnade grejerna och så. Sen efter det gick till bort till pizzerian och åt pizza, ute i solen! Trevligt värre asså. Och nu är vi hemma och jag har packat upp alla mina saker. Om en liten stund ska pappa skjutssa mig till Emele, damn vad jag saknar alla! Men iaf, sen ska vi va hos henne ett tag till kanske efter gg? Sen ska hennes mamma skjussa hit oss så sover hon här. Möjs! Får väl se vad vi hittar på, vandrar till donken mitt i natten som vanligt? HAHA. Älskar dig Emelie!
Menmen nu ska jag pissa och sen ska jag sminka om mig och sen försöka få pappa att åka, puss!

Pååååsk

Glad påsk allihoppa! Haha min dag har varit perfa. Vaknade typ halv 12, dom tvingade ut mig på promenad -.- jag hade ju liksom precis vaknat? Bara för dom vakna 9....... Men följde med dom och shit pomm fritt vad härligt väder! Blev pigg på två röda asså! Haha vi gick till udden och käka frukost. Men dom hade ingen god frukost så jag åt inget. Sen gick vi väl hem, kom hem runt halv 3 fixade iordning lite och så. Sen åt vi lunch för en stund sen och sen åt vi påskägg. Yey. Snart ska jag börja packa, kommer väl ta en timme eller så sen blir det duschen och sen ut och cykla. Tjoho!

Skyll inte på hugooooo

Hejhej! Gissa vart jag är nu! Jo det ska jag säga er. I solen! Ligger på baksidan och schteker riktigt, det är riktig sommarvärme ute nu. Härligt! Får värsta sommarkänslor! Har varit ute och cyklat lite också, det var jobbigt haha. Menmen sen ska vi typ chilla. Orkar inte skriva ska sola, puss!

Långfredagen

Japp långfredagen är det idag! Somnade typ runt 12 igår, läste ut "Så länge vi båda andas". Fy helvete vad man blir beroende av dom där böckerna, längtar som fan tills andra filmen kommer ut! Eftersom det här var sista boken blir jag lite deprimerad, jag älskar böckerna och filmen!

Well, back to idag. Vaknade för en timme sen, har ätit frukost. bacon, haloumiost och mackor. Bästa som finnns, behövdes bara lite nutella sen skulle allt vara perfa! Menmen, har inga som helst planer för idag, typ vara ute hela dagen. Det är jättefint väder idag också.
Ska väl dra nu, puss!

GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING MIMMI SOM FYLLER FJORRE IDAG, älskar dig gumman!
 Back in the days..

<3

Ville bara säga att Lilja och Mimmi är världens sötaste! Fan dom har skrivit inlägg om mig i sina bloggar, hur söta får man vara? Jag saknar dom som in åt helvete asså! Kommer hem snart och då ska jag krama och pussa sönder er lovar! Älskar er mest tjejer!

Take my hand, we'll make it I swear

Halllu! Kväll nu ju för fan, dagen har gått fort som fan! Inte för jag gjort så mycket asså, åkt fyrhjuling, pratat med Mimmi och mamma typ haha. Gått en liten promenad och sen typ läst. Yey. Riktigt schön dag, men måste utnyttja friheten nu två dagar kvar sen är jag back on track i stockholm! Längtar men ändå inte, älskar att vara här, kan gå och se ut som ett komplett mongo utan att skämmas. Jag lääängtar efter att  få träffa mina brudar och alla andra! Och så längtar jag ju såklart efter min säng. Och pappa! Damn känns som jag inte träffat honom på ett år. Skumt. Menmen min kusin Markus är här, min farbror Rikard och hans tjej Kristina. Dom är trevliga. Haha, seriös jag låter. Har ingen lust med det. Har ont i halsen och fötterna, ska snart gå och hämta lite marabou. Liksom lite mer mmm i livet!
Haha orkar inte skriva mer, måste pissa. Skyll inte på hugo!

Torsdag elle?

Godmorgsning! Haha vet inte vad det kom ifrån men hej iaf. Sitter här och pratar med min Lilja, gosh vad jag saknar henne! Och Mimmi som faaaan! Blö.. Det är så tomt och har hemlängtan till 100 % nu asså. Menmen bara tre dagar kvar nu sen åker jag hem, woho! Aja, idag vaknade jag vid typ halv tolv. Härligt att få sova. Sen gick jag upp, käka frulle och sen städade vi typ hela deras fucking stora villa, PJUH! Aldrig mer. Jobbigaste ever! Efter städningen så tog jag en dusch och nu luktar jag smultron, haha älskar mitt balsam! Ska köpa 70 flaskor när jag kommer hem. Vet inte vad alla andra håller på med men själv hade jag tänkt och ta en cykeltur i det fina vädret och kanske få en syn på Philip? Who know. Men otur som jag har så chansar jag på att det ända jag ser är hästar och gräs. YEY! Har jag berättat att jag är på landet förresten? Hahah känns lite kul, speciellt igår på ullared. ALLA KOLLA SNETT PÅ MIG NÄR JAG PRATADE, haha men jag kollade snett tillbaka. Göteborska låter ju förfan bögigt? Stockholmska låter ju normalt, haha!  Aja vet inte vad jag snackar om, men sen ikväll kommer min farbror, hans tjej och min kusin. Yey.... Fan kommer bli fullt hus och jag kommer få panik! Min släkt är grymt jobbig, förutom gamlingarna då. Dom är lugna. Alla andra har typ adhd och springer runt som jävla dampbarn. Ursäkta mig att jag är så taskig men säger bara sanningen. Får väl gå ut och snacka i telefon med Mimmi, haha skulle pratat igår men hon kunde inte så hon skulle ringa idag. Någon gång, får väl se när det blir. Måste uppdatera henne lite om allt som händer i götte götet! HAHA.
Men ska dra nu, ni får en bild på en av mina söta t-shirtar. PUSSSSSEN
 Haha fin va? Lite söt sådär, love den <3

Onsdag

Hejhejhej! Dålig uppdatering jag vet men har inte tid att skriva när jag är här! Idag väckte dom mig vid sju (!) ja jag vet! Men vi skulle ju till ullared så det var bara fixa sig och äta en macka och sen åkte vi! Shit asså, det tog typ två timmar dit och när vi väl var där så var det inte speciellt mycket folk. Jag som aldrig har varit där förut blev helt paff fan, stort som ett fucking ikea! Haha men vi gick väl runt där till 12 och då gick vi och åt på burger king haha tjockisar i know. Sen efter maten gick vi och kolla lite till. Och sen köpte vi glass och åkte hem.
Allt jag fick med mig var:
En grå munkis
Två söta t-shirtar, en rosa och en vit med tryck
Två par leggins
Toffsar
En borste
Hårinpackning
3 nagellack
Ett diadem
3 ansiktsmaskar
The sims 2 året runt
Parfym
Deodorant
En marabou (haha)
Halstabletter
Vaseline
Idominsalva
Pennor (till skolaaaan)
Foppatofflor

Mja det var väl allt, hihi gick på 850 spänn ungifär så man tackar och bockar för det farmor! Glömde berätta! Ni vet  den där killen jag snackade om? Haha vi träffade han på ullared! Döööör vad söt han är, jättefina ögon och allt. Han stannade och pratade med farmor och han samtidigt som han pratade kollade han på mig och släppte mig inte med blicken! Döööör för hans ögon. Fick reda på att han heter Philip och bor typ granne med oss. Men chicken som jag är tänker jag icke gå till honom haha tänker vänta tills han kommer och hämtar posten :D
Menmen nu ska jag sätta mig och prata med Philip (min syssling) och läsa "linas kvällsbok". PÖ

Tisdag

Hallu! Nu är jag hemma från en riktigt lång dag! Började med att dom väckte mig vid halv 11 och sen vart det frulle och planera dagen. När de va klart tog jag en lååååång härlig dusch med mitt nya favoritbalsam som luktar smultron :). Efter de var det bara att klä på sig, fixa sig och allt det där. Sen åkte vi iväg, först till någon gokartbana stog och kollade lite på utomhusbanan var typ någon tävling. Såg en snygg kille där assåååååååå! Smygfotade lite utan resultat. AJUSTE! Glömde säga en sak! Innan vi skulle åka precis så kom  det en skiiiiitsöt kille gåendes utanför och jag stog vid bilen så jag kollade som fan och han kollade tillbaka och ba hejhej. Döö smälte typ. Aja sen åkte vi gokart iaf, jag va typ bääääst :) På riktigt, haha skoja. Älskar att åka gokart, så jävla skönt. Efter det åkte vi till något flygmuseum, skittråkigt. Men inte jag som bestämde menmen satt typ på en bänk och halvsov. Nu har vi precis kommit hem och jag är helt slut, har gått som en tok idag. Jobbigt. Farfar håller på och fixa mat nu, sen efter middagen så blir det cykeltur asså! Ska cykla tills jag spyr :) Haha nerå, ska cykla typ 1,5 mil. Det tar typ en timme och det är gött i benen!
Men måste kila ska åka fyrhjuling en snabbis, PÖSS!

IT's gonna be the 1

Tjabba! Nu är jag hemma! .. Haha inte i stockholm puckon, hemma hos farmor och farfar :) Har varit på emmas ridning, ååh vad kul det var! Inte.. Haha herregud säger jag bara. Menmen, vi handlade på hemvägen och nu ska vi snart äta mackor, har inte så mycket mer att berätta så skriver ett långt inlägg imorn istället :) Puss!

Måndag right?

Godmorgon på er alla läsare! (inga) Gissa vad jag gör? Jo det ska jag berätta, jag sitte rute i solen och försöker få lite färg! Haha så himla skönt väder här, men chansar på att stockholm har bättre väder. Blev väckt för en halvtimme sen och har bara ätit frukost, gissa vad? Pannkakor, haha älskar! Min farmors pannkakor är  dom bästa som finns också, lovar er! Nu på förmiddagen ska jag ut och cykla lite med Emma hade jag tänkt, fast egentligen vill jag bara strypa henne menmen ska försöka att hålla mig lugn! Orkar inte cykla själv så det är därför. Fan nu gick solen i moln, nu blev det bajskallt. Sitter här i t-shirt och mjukis och en jättefin bulle på huvudet. Haha farmor tyckte mina bullar var jättesöta hahahaha! Kan fortfarande inte fatta att jag är vaken nu, liksom inte min grej. Men bara att vänja sig för dom kommer väcka mig vid den  här tiden varje dag. Dom är morgon människor och tycker att det är sent att  gå upp klockan 10.. Haha min onormala släkt dårå. Men i love them ändå!
Menmen dags att gå in sätta på mig kläder och sen c to the ykla! Puss hörs ikväll!

Glömde en sak..

Ville bara tillägga att mitt hår är lockigt och luktar smultron.. Ganska najs sådär :)

If i were a boy

Sitter och lyssnar på den nu, ni vet den med R. Kelly? Älskar asså! Gosh kan inte sluta lyssna på den.. Haha, nu har alla utom jag och min bror gått och lagt oss. Jag är skittrött men snackar med mina söta älsklingar på msn så vill inte dra!
Min bror sitter och kollar på typ.. sporten eller något? Kul liv. Haha vad snackar jag om? Mina ögon åker snart ihop men jag kämpar på jag, ni vet jag är värsta krigaren. Haha en fisk ! Haha ville bara tilläga att jag och Lilja sitter och pratar om fiskar.. Känns ganska seriöst liksom. Ska fortsätta med det nu herrå!
 Älska älska älska göteborg!

I love you until the end

Hallå där! Sitter här med lite glass, haha mums. Jaja jag ska börja träna imorgon, lovar! Har duschat nu iaf, och kollat på gg känns asnajs! Allt är så skönt här, man behöver inte stressa till något och kan gå och se ut som ett miffo utan att få blickar.. Fast jag saknar mina homies där hemma i sthlm, fifan! Men snart kommer jag hem, bara en vecka kvar :) Imorgon ska jag ju som sagt följa med farmor och Emma på Emmas ridning, haha kul va?! Fast det är inte förrän typ vid 4 som vi ska åka, så på förmiddagen ska jag ut och cykla jättelänge har jag bestämt. A juste såg den där killen på moppen när vi va påväg till utflykten. Han hade hjälm på sig fast jag såg hans ögon, fina fan haha! Kanske ska ut imorgon kväll och ragga lite, eller vad säger ni? HAHA. Kul jag är.
Dags att gå nu, annars kanske jag driver sönder bloggen. Have a nice evening babes!

What if?

Tjaaaa! Haha min kung till farfar fixade internet, det var någon knapp jag hade råkat stöta bort haha! Kan väl berätta lite mer om utfykten, först gick vi till något ställe och sen började vi klättra i bergen och när vi hade kommit upp en bit så gick vi in på något naturreservat och satte oss och käka lite mackor och bullar. Mums! Sen vandrade vi tillbaka hem, gissa hur länge vi var borta? Jo 3 timmar! Haha bra där Ida! När vi kom hem så gjorde jag inte så mycket, har typ legat i sängen och dött haha. Ska väl gå och hjälpa farmor med maten snart, jag har bett om att få ha tvn klockan sju och lyckats :) så missar inte gg som tur är! Emma har hängt efter mig som ett jävla plåster fyfan vad jobbig hon är! Menmen bara att stå ut..... Haha brukar iofs bara gå ifrån henne, haha riktigt kul. Menmen, ska väl pysa vidare till köket nu, hörs senare!

Söndag

Hejsan! Internet funkar tydligen inte på min data så jag sitter  vid deras bärbara. Lite onödigt att ta med ¨den från början! Idag har vi varit på utflykt, haha gick jättemycket. Emma står här breve mig så blir ett kort inlägg, men skriver ikväll om jag lyckas bli själv!
Puss

Watch and learn

Hejhejhej. Har precis kommit hem från en cykeltur :D. Cyklade ensam med musiken på högsta volym, bästa som finns. Såg inga snygga killar men såg en kille på moppe, han hade hjälm på sig så såg inte men yeah. Ville bara säga att Emma är sjuuuukt irriterande, hänger på mig hela tiden så jag sa åt henne att jag inte pallade då gick hon till min bror istället. Haha hon är typ jättesur på mig nu :) Klockan åtta ska jag se på robinson, eller jag tror nog vi alla ska det. Dom andra är ute och kör fyrhjuling, orkar inte göra det idag men imorgon då jefflar asså! Jag är kung på det... Skoja! Haha man måste växla själv och det förstår jag verkligen nada av. Imorgon är det söndag, asså chilldag. Det ända som är bestämt för min del är fyrhjuling och en cykeltur med farmor. Ska bli mysmys, sen ska jag bara chilla. På måndag ska jag och farmor följa med Emma till hennes ridning, haha! Sist jag själv red så blev jag typ vet inte... Så man blir när man är allergisk mot något, har inte kollat upp det men chansar på att jag är allergisk, men får väl se på måndag om jag klarar det. Någon dag nästa vecka ska vi till Ullared också, fick inga pengar av pappa. Kul, haha känns ganska onödigt att åka dit. Men farmor kanske är snäll och köper något :) behöver verkligen nya kläder, har inga klääääder! Blö..

Men men ska ta en snabb dusch innan robinson, herrå!


Göteborg

Hellu! Nu är jag framme i göteborg och det är jättefint väder här. Härligt! Tåget gick ju som sagt 11.07 och på tåget kollade vi på snakes on a plane och sen satt jag bara och lyssnade på musik och halvsov. Sen när vi kom fram vid 4 tiden så mötte Emma och farmor oss på stationen. Och nu har vi handlat och kommit fram, jag har lust att gå ut och cykla, hahha love it! Ska få med mig lilla Emma haha!
Men har inte tid att skriva nu, skriver ikväll puss!

Snart åker jag!

Godmorgon! Haha titta vem som är uppe, jo jag. Har varit vaken i en halvtimme nu, har klätt på mig packat nääästan allt. Lite kvar. Tåget kommer ta typ 5 timmar och sen ska vi hem så jag kommer inte kunna skriva ca. 6,7 timmar. Stackars er! Ha en jättebra dag, och smsa och ring mig mycket för jag komme inte ha så kul på tåget.
Vi hörs när jag kommer till göteborg, älskar er!


I hate how mutch i love you, boy

Hellu! Nu är nästan allt packat, förutom tre klädesplagg som inte hann bli torrt men packar det imorgon bitti. Sen var det smink och borste och lite sånt där som jag också packar imorgon. Kommer inte kunna blogga imorgon på tåget eftersom jag inte har trådlöst internet och det finns inget internet man kan köpa på tåget. Men jag skriver imorgon bitti och när vi kommer hem jag lovar! Snart ska jag go to bed, men jag måste kolla igenom min packning först och kolla så jag verkligen har allt (btw är min resväska skitstor och full, har typ med mig hela min garderob). Ska vara borta nio dagar och har kläder för typ en månad, men hey man vill ju ha alternativ right? Haha.
Nu ska jag iallafall stänga av datan och göra det jag skulle göra. Sovgott pussar!

With every bit of me

Godkväll allesammans! Håller på och tvättar nu, ska ner när det här inlägget blir klart! Min dag har väl inte direkt sett ut som det jag skrev imorse men jag har iaf spelat sims hos mamma sen packade jag allt jag skulle tvätta och ta hit som ska med till gbg. Sen kom pappa och hämta oss tio i sju typ, kom hem satte igång två maskiner sen har jag bara ätit typ. Efter jag har gått ner i tvättstugan ska jag ta en dusch och sen ska jag chilla tills tvätten är klar! Sen blir det packning hela kvällen lång, skoj för mig! Inte...
Menmen, dags att gå skriver senare!

Påsklov!

Goddagens! (kör med en ny) hur är det? Med mig är det toppen! Har ju påsklov nu, wiho! *dansar på bordet* Aja, lite mer seriös nu. Skolan var chill, vid lunch gick jag, Mimmi och August och jag vet inte vad vi gjorde. Chillade galet ute i värmen! Så himla skönt väder nu, älskar det! Sen kom vi tillbaka till skolan och då var Mirre där, shit vad jag har saknat dig! Jättekul att träffa henne och sen hade vi bgs. Satt och kollade rakt fram hela bgsen haha! Sen slutade vi och då blev det kramkalas eftersom jag inte kommer träffa någon på mer än en vecka! Sorgligt.. Menmen nu är jag hemma iaf och sitter och käkar. Blev inget åka till solna eftersom idioten inte svarar! Blä.......
Pappa kommer runt halv sex måste vara klar då, haha jag är snart klar så jag ska  väl bara chilla och så fram till dess. Puss!

Fredag

Godmorgon älsklingar!
Har precis klätt på mig och ska snart vidare till badrummet. Idag är det fredag och jag mår mycket bättre så det blir absolut skola för mig idag! Min dag kommer ungefär se ut såhär:
7.55-8.15 Fixa mig
8.15 Gå till skolan
8.30-14.00 Vara i skolan
14.00 Gå hem till mamma
14.30 Kanske åka till solna och hämta en ipod med mamma
16.30 Hemma kanske?
16.30 Packa ihop allt jag ska ha med  härifrån
17.30 Pappa kommer och hämtar mig
17.40 PACKA!
18.15 Äta typ
19.00 Tvättstugan :)
23.00 Ska försöka sova!
Fin dag va? Haha mamma hittade en ipod någonstans så hon skulle köpa den till mig så länge för den jag har nu hackar sönder och är allmänt störd, men jag ska ha den andra tills jag fyller år då ska jag få en ny :)
Ha en bra dag har bråttom !

Life your life

Hellu! Dålig uppdatering idag jag vet, men har inte haft så mycket blogglust. Men nu är jag back on track och mår toppen! Hur är det med er annars? :)
Idag har jag bara kollat på tv, spelat sims och chillat. Jäääättehärligt faktiskt, imorgon ska jag till skolan. Måste jobba jättemycket (lycka till), men ska försöka så bra jag kan!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova, häärligt!
Vi hörs väl imorgon eller något, sorry för kort inlägg men har inte så mycket att berätta. Puss!

Torsdag

Hej sötnosar!
Skippade skolan idag, kan berätta varför. Jag vaknade av mig själv halv sju imorse och gick upp och så när jag va i badrummet så kände jag hur magen bara vred om sig och jag fick lust att spy och jag mådde bara inte bra. Så jag la nig på soffan och sen vaknade jag vid åtta igen. Försökte fixa mig igen, men fick ont i magen igen. Så jag gick och la mig i sängen och vaknade för typ en halvtimme sen. Har ätit och tagit ipren och nu mår jag mycket bättre! Så det blir skola för mig imorgon, ganska mysigt sådär träffa alla innan jag åker till göteborg! Just nu sitter jag och kollar på mtv, älskar "Rght here" med Brandy, musikvideon asså. Mamma gick precis upp och handlade, hon skulle köpa en ost och skinkpaj till mig, måste äta lunch och det är det bästa som finns när man är hemma haha! Ska väl försöka plugga lite sen också, tog med mig steg 17 i engelska även om jag inte fattar någonting. Alla steg fram till 17 har varit jättelätta och helt plötsligt så förstår man ingenting! Jobbigt. Min bror kommer väl hem snart också, han slutade nyss. Haha han har varit sjuk varje dag till idag och idag så går han till skolan och inte jag. Precis som när jag var hemma för vinterkräksjukan haha!
Menmen jag ska fortsätta se på tv nu och vänta på att mamma kommer, ha en trevlig dag puss!

Utseendet

Hur viktigt är utseendet egentligen? Killar säger hela tiden att tjejer är snygga, men aldrig att dom har en fin personlighet ellerhur! Och dom som är populära hos killar är oftast fjortisar, kolla på stan så kan det stå sex, sju fjortistjejer med en kille. Det ända man hör killar säga är typ "fett snygg hon är" eller "fett fin rumpa". Är det sånt vi vill höra? Inte jag iallafall. Självklart är det väl kul att höra att någon tycker man är snygg, men man kanske vill att dom ska säga "hon har en riktigt fin personlighet". Det skulle vara roligare att höra det! Jag har hört killar som säger att dom inte tycker utseendet spelar roll, men ändå så har jag hört att dom inte umgås med fula tjejer. Liksom hallå? Alla är inte perfekta! Det  finns tusentals tjejer som kanske inte är snygga men har en grymt fin personlighet! Jag tycker inte att jag är snygg, och jag vet inte många killar som tycker det heller. Men ändå tycker jag om min egen personlighet, förutom var jag jättebitchig mot folk och jag gillade inte det men då hade jag jättemånga killkompisar. Vad är det med er killar, vill ni ha bitchiga tjejer? Asså jag vet inte vad ni vill, ni gillar fjortisar som är bitchiga och som drar till sig uppmärksamhet. Eller? Dom killarna som jag känner har riktigt fina personligheter men dom ser inte se bra ut, vissa av dom. Om jag ska vara ärlig så skulle jag aldrig kunna vara tillsammans med en kille som har ett taskigt utseende hur fin personlighet han är har. Ni får tycka vad ni vill om det, men jag står för det. Jag menar om jag blev kär i en kille som jag tycker är snygg men som mina kompisar tycker är skitful är det en annan sak, för då är han ju fin i mina ögon right? Och jag gillar en kille nu som mina kompisar tycker är jätteful men det skiter jag i. Min kärlek till honom är omöjlig, självklart är den det. Min största svaghet är att jag dras till fel killar som sagt! Han ser mig inte ens, och det känns ju underbart. INTE! Men nog om mina problem, jag blir så avundsjuk när jag ser en tjej och en kille som går och håller varandra i handen på stan, jag vill också ha en pojkvän! Byter ämne igen nu, vad tycker ni om utseendet? Är det viktigt eller oviktigt?


It's gonna be the one

Sitter här i min ensamhet och har ont i hela kroppen. Yey! Eller inte.. Mår dåligt och har ont i hela kroppen, kanske ska skita i skolan imorgon? Nej det ska jag inte göra. Ska gå nu resten av veckan. Det är ju ändå påsklov om två dagar, fan vad härligt. Längtar verkligen till jag ska till göteborg, kommer vara riktigt härligt där! Ska träna, träffa släkten även Philip och Amanda mina sysslingar som jag inte träffat på flera år! Ska bli jättekul, sen ska jag shoppa och sen bara ta det lugnt. Behöver verkligen komma bort och komma på andra tankar och inte tänka så mycket på en speciell person. (Vissa vet vem jag menar). Sen behöver jag också få bort mitt godisberoende vilket är lättast i göteborg eftersom dom äter så nyttigt där! Min farmor och farfar asså, dom har alltid frukt och grönsaker och dom äter massa nyttig mat och köper typ aldrig hem godis. Sen går dom ut och går varje dag, ska joina dom varje dag det har jag lovat mig själv! Ska röra på mig minst två timmar varje dag när jag är där och jag ska inte äta något godis utom på påskafton! Visst är jag duktig? En annan positiv sak är att jag ska ta med mig datan (såklart) dit så kommer kunna blogga varje dag! Bra va :) Men en annan sak, jag måste komma på ett nytt namn till min blogg. Har tröttnat på ddin, haha mitt gamla pa namn. Moget värre, vill ha något finare och så. Kom gärna med förslag hihi.
Snart ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag gosa ner mig i sängen och sova direkt! Är helt slut, även om jag knappt har gjort något. Menmen, vi hörs imorgon bitti raringar! Godnatt och sovgott :)
 Tagen efter vi hade varit på Nobelmuseet, gillar dom där husen haha vet inte varför


Lista

Skostorlek: 36
Civilstatus: Nej
Höger eller vänsterhänt: Vänster
Kär?: .....
Skor som du bar idag: Blåa race marine
Dina svagheter: Faller för fel killar
Rädsla: Ingen
Målsättning: Mål?

Första tanken då du..
vaknar: Fuck vill sova
innan du..
somnar: Ööh olika haha
Pepsi eller Coca Cola: Cola
McDonalds eller Burger King: Donken
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Te är äckligt
Choklad eller vanilj: Choklad alltid!

Svär du?: Händer
Sjunger du?: Ja, men jag är sämst :)
Duschar du varje dag?: Självklart
Gillar du skolan?: Nej fyfan
Tror du på dig själv?: Nej
Kommer du överens med dina föräldrar?: Nej typ inte
Har du någonsin..
Blivit rånad?: Ja :(
Blivit kallad hora?: Mm
Blivit nerslagen?: Nej
I framtiden..
Namn på barn?: Vill inte ha barn!
Hur vill du dö?: Typ bli skjuten eller somna in
Vad vill du bli när du bli när du blir stor?: Journalist
Antal människor du skulle ge ditt liv för: Mina närmsta
Antal CD-skivor du äger: Inga?
Antal tatueringar: 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Typ 2, 3

The boys does nothing

Tja! Har precis kommit ut från duschen, sköntskönt. Sitter och lyssnar på the boys does nothing. Haha jag gillar och ogillar låten på samma  gång. Imorgon ska jag kanske sola, men vi får se vad det blir. Har  verkligen ingenting att berätta fattar inte ens varför jag skrev.
Hejdå

Det bara svider och svider i hjärtat varje gång du ler mot mig

Helly! Är på mycket bättre humör nu eftersom jag har fått Hope & Glory den lugna (kan inte stava) och If I Were A Boy, den när R Kelly är med som låt nu. Yey thanks Cornelia! För kanske en kvart sen kollade vi på "Juno". Har sett den förut men utan ljud på datan hos pappa men nu såg jag den med ljud så den va ju lite bättre då. Ikväll ska jag bara sitta framför datan och geeka, orkar verkligen inte göra något annat. Kanske sova en liten stund också, eller kanske inte.. Kommer inte kunna sova inatt då. Menmen, snart ska jag käka middag hoppas jag. Sen blir det dusch och sen fortsätta här vid datan. Imorgon ska jag till skolan och då måste jag prata med Mattias om steg 15 i svenska, haha skulle gjort det i måndags.. Duktiga jag.
Har inte så mycket mer att berätta, men vi hörs senare :) puss!

Would you rise again?

Hejhej. Är på världens sjukaste humör, har världens humörsvängningar så kommer säkert vara skitglad i slutet av inägget. Kom till skolan typ tjugo i som jag sa och hade bgs, gjorde något jävla påskkorsord haha kul! Sen efter bgs så satt jag Joanna och Lilja i ett bås och jobbade lite med engelska sen hade jag engelska kp 10 så jag gick på det. Gjorde något "prov" sen fick man gå, gick skitbra kung som jag är. Sen slutade jag halv 11 istället för kvart i, najsnajs. Kvart i gick vi iaf och käkade, wow det var god mat för en gångs skull. Efter lunchen så satt vi utanför musiken och shitman vad deprimerad och allt jag var då, blö fucking mensvärk. Ville bara gå hem och sova och sen vakna upp lyssna på deprimerande låtar och gråta en skvätt. Funderar på att sova snart, men vill ha oboy så jag tänker vänta tills mamma går upp och köper det. Menmen, sen runt halv 1 gick Joanna på gympa och jag och Lilja satte oss i cafet och pratade lite. Men sen svek hela kroppen mig så vi letade upp Matilda och jag gick hem, väl när jag kom hem så satt jag i soffan i 10 minuter och jag vet inte vad jag gjorde, sov på bordet(?). Och nu sitter jag här i köket och ska snart dö. Lust att göra det nu, måste knarka lite alvedon innan jag dör så jag dör bra liksom ni vet? Vad fan snackar jag om egentligen? :s
Bäst att sluta, hejdå

Onsdag

Morsning alla söta!
Emelie och jag har precis fixat klart oss, eller aa hon plattar håret nu. Men jag sitter i köket och ska snart ta något att äta, mohaha. Idag är det onsdag och jag kommer komma 10 minuter sent för Emelie börjar halv och jag med och ska möta ArrrrrrrrEE(hahahaha) i centrum halv. Ska jobba med engelska hela dagen idag har jag bestämt, yey. Måste bli klar med alla uppgiftsblad på steg17 den här veckan -.- fett svåra!
Men jag skriver när jag har tid senare, puss

RSS 2.0